Dienas horoskops 28.08.2017.

Auns

Pievērsiet uzmanību tiem, kurus šodien satiekat. Šī ir lieliska diena dvēseles līmeņa izpausmei. Šodien vari būt tik patiess, cik vien vēlies! Finanses, karjera, mīlestība un romantika- viss jums šobrīd ir pieejams!

Vērsis

Šobrīd ir došanas un ņemšanas enerģija. Tava sirds arī tiek plosīta visos virzienos. Tev var uzrasties kāds pienākums, kas atturēs tevi no visa pārējā.

Dvīņi

Sapņains piegājiens, nevis koncentrēšanās uz sīkām detaļām var palīdzēt uzlūkot kaut ko plašākā perspektīvā. Šī ir laba diena, lai strādātu ar partneri vai kontaktētos ar kādu, kas padara jūs nosvērtāku.

Vēzis

Tev kaut kam ir jāļauj aiziet. Tā ir tava vecā daļa, tikai čaula. Tagad tu esi pavisam cits cilvēks! Iespējams, sevis meklējumos esat zaudējuši kādus cilvēkus, taču labākie draugi neatkarīgi no visa paliek jūsu dzīvē!

Lauva

Viss notiek! Tas ir vienīgais veids, kā šobrīd raksturot tavu dzīvi. Tu nekad nedomāji, ka tā var būt, bet tā ir! Jūs piedāvājat lielu atbalstu citiem, un tie, savukārt, arī palīdz jums. Šeit ir došanas un ņemšanas likumsakarība. Daudz cieņas starp jums un jūsu draugiem.

Jaunava

Tagad jums ir jāatskatās uz savu pagātni vai vismaz kādām senām atmiņām. Tavā dzīvē var ienākt kāds no tavas pagātnes. Šobrīd cauri tavai dzīvei vijas īsta psiholoģiska izpratne.

Svari

Tagad uzmanīgi pievērsiet savam skatījumam. Šajā laikā ir filozofiska pieeja dzīvei. Ja esat radošajā industrijā, ejiet soli uz priekšu un pārejiet nākamajā līmenī. Jums ir daudz ko teikt, kur tu kavējies?

Skorpions

Šodien varētu būt lielisks savienojums ar kādu no cilvēkiem. Šodien negaidīti varat kādu satikt. šī ir lieliska diena vairāku savienojumu izveidei. Šajā laikā jums ir daudz darāmā. Daudzi liktenīgi notikumi tavā dzīvē notiek vienlaikus!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru