Dienas horoskops 28.12.2017.

Auns

Auns darbosies kā mazas, bet ļoti skaļš komandas vadītājs. Jūs pārliecināsiet savus kolēģus, ka jums visiem vienkārši jāsarīko korporatīvā ballīte, lai svinētu Jauno gadu, un jūs izvēlēsieties būt galvenā organizētāja lomā. Lai nodrošinātu, ka ballīte ir tikpat spilgta un interesanta, cik vien iespējams, jums būs nepieciešama visradošāko kolēģu palīdzība. Jūs iecelsiet vienu no tiem par Ziemassvētku vecīti, un pārējos pārvērtīsiet citos pasaku tēlos.

Vērsis

Vērsis šo dienu pavadīs pilnīgā psiholoģiskā komforta stāvoklī. Jūs nesteigsiet pabeigt kādu ar darbu saistītu uzdevumu, domās atzīmējot, ka gada beigas nerada lielus traucējumus. Kad jūs atgriezīsieties mājās, jūs nolemsiet doties uz nelielu improvizētu ballīti. To organizēs kāds no jūsu ģimenes, par godu kādam būtiskam datumam.

Dvīņi

Šodien padosies naudas tērēšanas kāres priekšā. Jūs atradīsiet pirmssvētku izpārdošanu un sāksiet iegādāties visu, aizmirstot par lēmumu rūpēties par ģimenes budžetu. Nekas briesmīgs nenotiks, un visiem jūsu radiniekiem patiks jūsu pirkumi. Viņiem īpaši patiks ziņas, ka esat saņēmis lielu prēmiju, kas sedz visus izdevumus, ko esat veicis.

Vēzis

Šī diena paies kā vienas spilgtas atmiņas. Liktenis dos jums unikālu iespēju satikties ar personu, kuras tēls ir bijis tavs sapnis un kuru tu vēlies saukt par savu mīļoto. Vissvarīgākais ir tas, ka jūsu jaunā paziņa nekavējoties nonāks pie secinājuma, ka jūs esat radīti, lai būtu kopā. Jūsu jaunais mīlas stāsts sāksies gandrīz nekavējoties. Tas var arī izraisīt kādu apsūdzību pārgalvībā.

Lauva 

Šodien būs jāpielāgojas apstākļiem. Jūsu paša vainas dēļ būsiet spiesti pamest dažas iepriekšējās iniciatīvas, un vakarā jūs attapsieties otrā pilsētas galā. Ja jūs nesūdzēsieties par notiekošajām lietām, drīz vien varēsiet saprast, ka šī diena radījusi vislabvēlīgākās izmaiņas jūsu dzīvē. Jūs satiksieties ar personu, ar kuru jūs varēsiet uzsākt gaišu mīlas stāstu, kā arī uzzināt patiesību par kādu no savām vecajām paziņām.

Jaunava

Jums vajadzētu atteikties no tradicionālās pieejas, cenšoties atrisināt savas neatliekamās problēmas. Ja jūs radoši skatīsieties uz šīm problēmām, jums būs jāatzīst, ka to risinājums vienmēr ir bijis acu priekšā. Tiklīdz jūs novērsīsiet visas šīs komplikācijas, jūsu dzīvē iestāsies ļoti gaišs un mierīgs periods. Velti šo laiku sev un atjauno savu morālo līdzsvaru.

Svari

Šodien piedalīsies kāda cita bērna izglītošanā. Jums būs neērti skatīties uz šo mazo nemiernieku, un jums būs īpaši nepatīkami vērot, kā viņa vecāki gatavo savam bērnam smagu sodu. Jūs iestāsieties par viņu, un jūsu vārdus sadzirdēs stingrā māte un tētis. Bērns būs no sirds pateicīgs un uztvers jūs kā sava veida burvi.

Skorpions

Skorpioniem ir ieteicams atstāt savas neitrālās fantāzijas aiz muguras. Šīs fantāzijas izkropļo objektīvo realitātes esību. Tā vietā, lai apsūdzētu savu laulāto par visām iespējamām un neiespējamām lietām, mēģiniet sākt nopietnu sarunu ar viņu. Jautājiet viņam tieši, vai jums ir iemesli uztraukties, vai viņš joprojām mīl un vai ir kādi šķēršļi ceļā uz jūsu laimi.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru