Dienas horoskops 29.08.2017.

Auns

Šī diena ir jāvelta sev. Jums var būt vajadzīgs zināms laiks tikai sev, lai izbaudītu dabu un, iespējams, jauku meditācijas sesiju. Ir svarīgi atrast saikni starp savu sirdi un prātu. Neatkarīgi no tā, kas tev ļauj sazināties ar savu dvēseli, ļaujies tam. Rozes ir jūsu spēka ziedi!

Vērsis

Visu laiku lielākais uzdevums ir dot iespēju attīstīties. Jums var būt nepieciešams pievienot vairāk olbaltumvielu jūsu diētai vai pilnībā mainīt savu ēdienkarti. Cukura līmenis šeit ir lieliska iespēja. Tas varētu izraisīt straujas pārmaiņas tuvāko mēnešu laikā. Jums ir nepieciešams rūpēties par sevi, lai arī citi varētu būt un justies iedvesmoti!

Dvīņi

Šodien Mēness ir saskaņā ar tavu zīmi. Viss ir atkarīgs no tā, kā jūs uztverat pretēju enerģiju. Vari just vēlmi pēc darbībām, kas ļauj izpausties plašākā sabiedrībā. Jūs, iespējams, turpināsiet pārveidot savas spējas uzņēmējdarbībā un karjeras nozarē.

Vēzis

Kad jūs domājat par kaut ko vai kādu, parasti atrodat savu ceļu. Šajā gadījumā ņemiet vērā visus šeit iesaistītos. Šobrīd jūsu uzmanības centrā ir karjera. Esiet labs pret sevi visā šajā procesā!

Lauva

Jūs esat prieka un laimes brīdī. Jūs esat izgājis lieliskas pārvērtības gadu gaitā, lai nokļūtu līdz šim punktam. Šajā laikā jūs, iespējams, varat būt kā skolotājs kolektīvam. Vienalga ko vai kam jūs mācīsiet, tas gūs labumu no jūsu padoma! Dzeltens ir jūsu spēka krāsa!

Jaunava 

Jūs nevarat visu vilkt sev līdzi! Jūsu dzīvē ir citas lietas, kuras jūs varat pilnībā uztvert un aplūkot citā perspektīvā. Tev, iespējams, vajadzēs paraudzīties uz savu dzīvi no malas. Tas var palīdzēt visu sakārtot!

Svari

Pašlaik izjūti lielu pateicību. Šodien un katru dienu jums ir daudz par ko pateikties. Pamostieties un izbaudiet saullēkti. Šī ir jauka diena, lai dotos ceļojumā vai pavadīt vakaru dabā. Tas ļaus sakārtot domas!

Skorpions

Pašlaik ap tevi notiek dvēseles savienojumi. Tas, vai esi tam gatavs, ir cits stāsts. Veiksies gan romantikā, gan karjerā, gan, iespējams, finanšu jomā. Tu tiec grūsts uz priekšu, tas šoreiz vari justies mazliet neērti.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru