Dienas horoskops 31.10.2017.

Auns

Auns, ir pienācis laiks labot neseno kļūdu. Tā tev ir ļāvusi traukties uz priekšu, bet vēl ir laiks atgūties, pirms jūs avarējat. Paļaujieties uz laba drauga padomu, kas būs kā jūsu izpletnis. Jūsu spēks šodien slēpjas skaitlī divi.

Vērsis

Vērsis, ir laiks vairāk koncentrēties uz nākotni un atbrīvot savas jūtas par pagātni. Vakardienu nevar atsaukt. Bet šodien varat likt pamatu labām lietām nākotnē. Apdomīgas karjeras iespējas pavīd pie horizonta, tāpēc esiet gatavi pārmaiņām. Jūsu spēka krāsa šodien ir oranža!

Dvīņi

Jums ir laba iespēja labot to, ka agrāk aizskārāt kādas jūtas. Pirmais solis ir atzīt, ka esat pieļāvis kļūdu, un pēc tam gūt mācību. Vispirms nepieļaut to pašu kļūdu divreiz. Tas prasīs laiku, lai atkal nopelnītu uzticību, bet to var izdarīt. Pārāk nepārspīlējiet ar nevajadzīgām emocijām.

Vēzis

Lielāka darba slodze nekā parasti varētu izjaukt kādus no plānotajiem svētkiem. Neļaujieties sapņiem par atrašanos kaut kur citur, lai neciestu jūsu darbs. Jūsu centieni tiks apbalvoti laikā. Balsij no  pagātnes būs noteicošā loma lēmuma pieņemšanā.

Lauva

Lauva, nesteidzies tur, kur zini, ka tas prasīs kādu laiku. No steigas nav nekas labs. Atrodiet nelielu iespēju atvilkt nedaudz elpu. Merkūra stāvoklis dod enerģiju, kas jums nepieciešama, lai darītu darbus, bet Neptūns dos pacietību. Šobrīd skaitlis pieci kļūst par izturības un koncentrēšanās avotu.

Jaunava

Ķeriet pirmo vilcienu prom no trakonama, jo lietas kļūst karstas! Kāpēc ikviens, kas tev ir blakus, ir tik aizņemts ar savām lietām, ka viņi jūs neredz? Varbūt ir pienācis laiks pieņemt krasus mērus tā vietā, lai vienkārši noskatītos kā spalvas put. Turiet degunu virs ūdens un rīt jau būs labāk.

Svari

Tu proti sapīkt, ka nekas nenotiek, kā vēlies. Tas nav ļoti produktīvi. Meklējiet līdzsvaru, mainot ieradumus un attieksmi. Jūs atradīsiet enerģiju, pavadot laiku ūdens tuvumā. Uzziniet, kas uztrauc jūsu labu draugu, un piedāvājiet atbalsta roku. Labi darbi izraisa labus darbus.

Skorpions

Skorpions, jūs pēdējā laikā esat piesārņojis savu domāšanu ar negatīvām domām. Tiecies pēc līdzsvara, nomainot to ar mieru un pozitīvismu. Kāds no jūsu pagātnes uzradīsies no nekurienes un piedāvās palīdzēt kādā izaicinājumā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru