FOTO: IKEA dizaineru noslēpumi, lai tavs mājoklis izskatītos kā no žurnāla vāka!


Pastaigājoties pa pasaulē slavenāko IKEA mēbeļu veikalu, jūs varat redzēt, ka visiem tā veidotajiem interjeriem ir vairākas kopīgas iezīmes: tās visas ir oriģinālas, kompetenti organizētas un neticami mājīgas.

Šoreiz meklējam veidus, kā iekārtot skandināvu stila interjeru, ko izmanto IKEA dizaineri. Lūk, kas jums jādara, lai jūsu māja izskatītos tikpat pievilcīgi un unikāli kā no žurnāla vāka.

Jāizvēlas pareizā krāsa!

Telpas krāsa vizuāli maina telpu: piemēram, pateicoties gaišajām krāsām, pat mazākais dzīvoklis izskatīsies plašāks. Vienīgā lieta, pēdējā laikā daudzos mājokļos ir novērojama situācija “50 bēšā nokrāsas”. Jā, šī krāsa izskatās aristokrātiski, bet ne bēšais interjeru padara pilnīgu. Jūs varat dot priekšroku zilai, lavandas, piparmētru, dažādu toņu pelēkajam- tas viss izskatīsies ne mazāk cēli un svaigi.

Lūk, piemēram, eksperimenti ar pelēko krāsu.

Koši akcenti

Par jūsu interjera rozīnīti var būt spilgts akcents uz viena toņa dizaina fona. Tie var būt koši spilveni, paklāji, abažūri, bildes, jebkas.

Jūs varat koncentrēties ne tikai uz spilgtām krāsām, bet arī uz ģeometriskiem, abstraktiem rakstiem.

Nebaidieties eksperimentēt

Nebaidieties eksperimentēt ne tikai ar mēbelēm vai aksesuāriem, bet arī ar pamata lietām, piemēram, ar grīdu. Vienkārši atcerieties, ka ar “aktīvu” grīdu citiem elementiem jābūt vairāk vai mazāk neitrāliem, lai viss netiktu pārvērsts par ekstravagantu maisījumu.

Spēlējies ar telpu

Jūs varat spēlēties ar telpas lielumu ne tikai ar krāsu palīdzību. Arī spoguļi vizuāli palielina telpu.

Atrodiet pareizo apgaismojumu

Jo vairāk apgaismojuma, jo labāk. Varat izmantot diezgan atšķirīgas gaismas shēmas: centrālā lustra, prožektori, gaismas virtenes, galda lampas, grīdas lampas utt.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru