Draudzīgais un aktīvais “Ulubeles” Robins, pamests jau divas reizes, meklē īstas mājas

Foto – Ulubele, Facebook

Draudzīgais un aktīvais Robins (vidēji liela auguma, aptuveni 2,5 gadus vecs) patversmē nonācis jau divas reizes, vēsta dzīvnieku patversmē “Ulubele”.

Pirmo reizi patversmē nonāca pēc tam, kad bija pieklīdis kādā Stopiņu autoservisā vai stāvlaukumā, kur tā brīža darbinieki viņu piebaroja, līdz paziņoja par to policijai, un attiecīgi policija paziņoja Ulubelei. Pavadīja tur kādu laiciņu, līdz Robinu adoptēja. Kādu laiku baudīja dzīvi ģimenē, bet īsie suņa prieki beidzās. Cilvēki Robinu atgrieza patversmē ģimenes apsvērumu dēļ.

Foto – Facebook, Ulubele

Patversmē Robins dzīvo voljērā kopā ar vēl vienu suņu puiku un meiteni. Tas liecina, ka viņš ļoti labi sadzīvo ar citiem suņiem.

“Viņš ir gatavs uz visu, lai tu viņu pamanītu un nepaietu garām. Ja viņš ieraudzīs tuvojamies cilvēku, Robins būs pirmais, kurš voljērā skries klāt. Par spīti visam viņš alkst cilvēka uzmanības. Robinam ir daudz labu īpašību. Viennozīmīgi draudzīgs, aktīvs, gudrs un paklausīgs. Prot dot ķepu, pat ja nemaz neprasīsi.

Grūti saprast, kāpēc Robins atkal ir patversmē, jo no viņa staro draudzība un mīlestība. Viss, kas viņam ir nepieciešams – tas ir cilvēks! To var redzēt, un to var sajust, ejot ar viņu pastaigās vai piestājot pie viņa voljēra. Ja ies pastaigās, viņš noteikti izvēlētos pēc iespējas garākās takas.

Tad, nu, lūk – Robins meklē mājas! Mājas, kurās pavadīs visu savu suņa mūžu, mājas, no kurām vairs nebūs jāatvadās, mājas kurās varēs pierādīt ka ir ļoti uzticams un novērtēs saimnieka klātbūtni, rūpes un mīlestību. Tas par mūsu Robinu: suni – pašu uzmanību! Brauc ciemos, iepazīsties ar Robinu!”

Pievienot komentāru