Džinsi pēc 50: kā neizskatīties smieklīgi un lēti? FOTO

1.Vidukļa līnijas novietojums

2

Pēc 50 gadiem, reti kura sieviete var lepoties ar perfektu vidukli. Būsim godīgi! Mums ir jāatrod perfekti džinsi parastai sievietei. Standarta vidukļa līnija (apmēram 2 cm zem vidukļa līnijas) noslēps nevēlamu vēderu un saformēs gurnus. Augsta jostasvieta tikai spēlēs jūsu laba, un tā būs ideāla, lai valkātu kreklus vai blūzes, iebāztus biksēs.

2. Brīvas bikšu staras

3

Tā ir nozīme ne tikai figūrai, bet arī vecumam. Pēc 50 gadiem garderobē vajadzētu akcentēt eleganci un statusu. Meitenīgi “sīkumi” ar apspīlētiem džinsiem izskatās vulgāri. Tāpēc ļaujiet jūsu uzmanībai tikt vērstai uz taisnajiem modeļiem vai modeļiem ar nedaudz paplatinātiem galiem.

3.Minimums dekoratīvo elementu

4

Ko tas nozīmē? Visu, ko jūs vēlaties. Drīzāk tas viss, ko par džinsu dekoriem domā tās, kuras ir par jums 20-30 gadus jaunākas. Aizmirstiet par kniedēm, ķēdītēm, akmentiņiem, nolietojuma efektu un tā sauktajām “varjonkām”. Ideālā gadījumā atsakieties no plēstiem džinsiem, bet, kā saka: “Ja nedrīkst, bet ļoti gribās, tad var!” Galvenais, lai caurumu skaits būtu minimāls un šie džinsi neizlec no kopējā tēla.

4.Krāsu gamma

5

Krāsaini džinsi – nav priekš jums. Izvēlieties gaiši zilā, kobalta, safīra krāsas- īsumā, dziļas, cēlas krāsas. Tiem jābūt tumšākiem ziemas garderobē, bet vasarā jūs varat izvēlēties debeszilos un gaišos toņus.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru