Dzīvesstila biznesi krāšņo Rīgu. Soctīklotāji turpina lauzt šķēpus “Kinfield” lietā; neklusē arī īpašniece

Kadrs no video

Nodokļu parādu dēļ slēgtā restorāna “Kinfield” īpašniece Kristīne Rožkalne turpina veicināt diskusiju par Valsts ieņēmumu dienesta darba metodēm un attieksmi pret mazajiem uzņēmējiem.

Katrs Kristīnes ieraksts “Facebook” izpelnās arī daudz komentāru soctīklos, šoreiz iepazīstināsim ar vienu no pārdomas raisošākajiem.

LASI ARĪ IEPRIEKŠĒJO SKARBO KOMENTĀRU PAR “KINFIELD” UN VID KONFLIKTU!

“Kinfield gadījumā: ar šitādu vērienu 14 darbinieki, mamma mia! – var sākt tikai tad, ja ir vismaz 6 mēnešiem naudas rezerve, kas sedz fiksētos izdevumus. It sevišķi, ja ņem dārgas telpas centrā.

Absolūti ticu īpašnieces labajai gribai, bet… šādā formātā tas ir dzīvesstila bizness, kur pie labas veiksmes īpašnieks var nopelnīt sev algu.

No otras puses – un ko VID gaida no dzīvesstila biznesiem? Ko bija tā klupt virsū, it kā miljoni būtu samazgāti?

Domāju, mums visiem labāk patiktu centra redzēt daudz un dažādus dzīvesstila biznesus tukšu vitrīnu vietā.

Pašvaldība varētu celt nodokļus par kārtu tiem, kas atļaujas labas komerctelpas centrā turēt tukšas. Un vēlreiz par to VID “principiālitati” – kur jūs esat, kad lielās firmas atmazgā naudu caur PVN?

Kur jūs esat, kad jūsu pašu darbinieki ir iesaistīti shēmās? Kas tā ir par cīņu uz dzīvību un nāvi pret uzņēmējiem, kad publiski jāmelo intervijās, lai tikai neatzīstu savas kļūdas?” komentāros raksta Gunta Klīvere.

Pievienot komentāru