FOTO: Daiļā Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane iestrēgusi Taizemē

Ekrānšāviņš no Instagram

Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane šobrīd daudzviet slēgto robežu un pārpildīto avioreisu dēļ jau kādu laiku “iestrēgusi” Taizemē, liecina ieraksts vietnē “Instagram”.

View this post on Instagram

Ar sveicieniem Starptautiskajā teātra dienā! Šogad, pirmo riezi, kopš esmu aktrises statusā, mūsu – aktieru svētku dienu pavadu ārpus Latvijas, jo, diemžēl, teātri ir slēgti. Novēlu laimi, mīlestību, veselību un daudz, daudz darba tuvā nākotnē. ❤️ Gribu īpaši sveicināt Džili!!! Pateicos TEV , kurš mani ieraudzīja , novērtēja un deva iespēju kļūt par aktrisi! Paldies un priecīgus svētkus! 💋💋💋 Gribu pateikt paldies saviem pedagogiem – Ainai Matīsai , Annai Eižvertiņai , Zanei Daudziņai, Pēterim Krilovam un Edmundam Freibergam !!! Jūs east tie, kuri man iemācīja mīlēt šo profesiju. Paldies. Mīliet teātri sevī, nevis sevi teātrī. #internationaltheatreday

A post shared by Lelde Dreimane (@leldedreimane) on

“Taizemē ir aptuveni 67 000 000 iedzīvotāju. Saslimšana ar Covid-19 fiksēta 368 cilvēkiem. Procents ir minimāls, tādēļ nesatraucieties par mani! Man ir respirators un es dienas laikā vismaz 30 reizes mazgāju rokas + ar antibakteriālo līdzekli tās apstrādāju non-stop!

Jā, esmu šet iestrēgusi. Bet tā nebija mana izvēle, kad es izbraucu no LV nebija ne miņas no karantīnas. Gaidu, kad LV atvērs robežu, lai varētu atgriezties mājās, nodošu analīzes, ja vajadzēs, arī asins analīzes un 2 nedēļas pašizolēšos. Pagaidām dzīvojos šeit un domās esmu ar jums ❤️” Lelde raksta savā “Instagram” kontā.

COMMENTS

Pievienot komentāru