FOTO: Kāpēc aktrises Dārtas Danevičas bilde melnā žaketē tik ļoti satraukusi soctīklus?

Ekrānuzņēmums no Instagram

Par īstu interneta hitu kļuvis jaunās aktrises Dārtas Danevičas portrets, kurā viņa redzama solīdā melnā žaketē. Viss pieklājīgi un pat garlaicīgi, ja vien pievilcīgajai, jaunajai sievietei bez žaketes būtu mugurā vēl kaut kas!

Foto uzņēmis Arutrs Kondrāts, kurš acīmredzot ar paveikto ir ļoti apmierināts – pati Dārta fotogrāfiju vēl nav komentējusi.

“Šī fotosesija bija mana pirmā tikšanās ar Dārtu. Bildēšanai gatavojos ilgi, sagatavoju daudz dažādus rekvizītus un sarunāju pat stilistu. Gribējas nedaudz paplašināt scenogrāfiju, nevis tikai bildēt pie plikas sienas.

Vēl pirms bildēšanas, kamēr modele tiek grimēta, ir laiks parunāties, un ar Dārtu uzreiz izveidojās ļoti labs kontakts. Tas vienmēr palīdz fotosesijas laikā, jo esi paspējis cilvēku jau mazliet sajust. Tā ir ļoti laba sajūta, kad bildējot saproties ar cilvēku no pusvārda, un tādā ziņā ar aktieriem strādāt ir īpašs prieks – tu zini, ka viņi ir ļoti atvērti un dabiski – tieši šādus brīžus man patīk piefiksēt visvairāk. Arī pēc gadiem, skatoties uz šīm bildēm, ir sajūta – tas bija kaut kas īpašs. Un tās ir sajūtas, ko vienmēr atcerēties,” izteicies fotogrāfs.

View this post on Instagram

#Repost @arturskondratsphotography • • • • • * @arturskondratsphotography – es dikti ceru, ka iespēja mums vēl kādreiz piespēlēs tikšanos šādās lomās. Dārta- Pagalms Šī fotosesija bija mana pirmā tikšanās ar Dārtu. Bildēšanai gatavojos ilgi, sagatavoju daudz dažādus rekvizītus un sarunāju pat stilistu. Gribējas nedaudz paplašināt scenogrāfiju, nevis tikai bildēt pie plikas sienas. Vēl pirms bildēšanas, kamēr modele tiek grimēta, ir laiks parunāties, un ar Dārtu uzreiz izveidojās ļoti labs kontakts. Tas vienmēr palīdz fotosesijas laikā, jo esi paspējis cilvēku jau mazliet sajust. Tā ir ļoti laba sajūta, kad bildējot saproties ar cilvēku no pusvārda, un tādā ziņā ar aktieriem strādāt ir īpašs prieks – tu zini, ka viņi ir ļoti atvērti un dabiski – tieši šādus brīžus man patīk piefiksēt visvairāk. Arī pēc gadiem, skatoties uz šīm bildēm, ir sajūta – tas bija kaut kas īpašs. Un tās ir sajūtas, ko vienmēr atcerēties. Makeup: @kristine.dombrovska.makeup Stils: @ivetavecmane

A post shared by Darta Danevica (@darta_danevica) on

Dārta Daneviča ir latviešu aktrise un modele. Mācījusies Jēkabpils Valsts ģimnāzijā, Jēkabpils A. Žilinska mūzikas skolā, Latvijas Kultūras akadēmijas Teātra un audiovizuālās mākslas fakultātē.

No 2012. gada strādā Dailes teātrī. Aktrise filmējusies seriālos Jā, bos!, UgunsGrēks, Ēnu spēles un Svešā seja.

Pievienot komentāru