FOTO: Valsts policisti izrāda jaunās, Bruno Birmaņa veidotās formas

Foto – VP

Latvijas Nacionālajā bibliotēkā 7. decembrī prezentēti jaunie formas tērpi, kurus pirmie likumsargi varētu saņemt nākamgad gada otrajā pusē.

Foto – VP

Kā informē Valsts policijā, jaunais formas tērps ir mūsdienīgs, kvalitatīvs un vizuāli atšķirīgs no tā, kāds bijis līdz šim. Jaunais piedāvājums formas tērpiem tāpat ir funkcionāls – ērts un atbilstošs dienesta uzdevumu pildīšanai Latvijas klimatā.

Foto – VP

Formas tērpu dizains atbilst Eiropas policijas uniformu labākajiem standartiem, rūpīgi izvēloties apģērbu materiālus, ņemot vērā to funkcionalitāti un atbilstību apģērba pielietojumam.

Foto – VP

Formas tērpu izstrādē ņemtas vērā mūsdienu policijas formu prasības, tendences un efektīvākie risinājumi, skaidro policijā.

Policijas ikdienas formas tērpu komplektu dizains izstrādāts pēc daudzslāņu principa, savstarpēji papildinot komponentu materiālus un tehnoloģijas, kas paaugstina funkcionalitāti un formas tērpa ilgtspēju.

Foto – VP

Jaunās formas komponentos lietoti augstas redzamības krāsu materiāli, kas efektivizē policijas funkciju izpildi.

Formas krāsu salikums izstrādāts, ņemot vērā funkcionālās un estētiskās normas, kā arī radot vizuālu saderību ar Latvijas Mākslas akadēmijas studentu izstrādāto policijas auto jauno trafarējumu.

Pievienot komentāru