FOTO, VIDEO: Levits, Kariņš un eksprezidenti saņem Covid-19 poti

Foto – Valsts prezidenta kanceleja

11. februārī Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā Valsts prezidents Egils Levits līdz ar bijušajiem Valsts prezidentiem, Ministru prezidentu, Saeimas priekšsēdētājas biedri, ārlietu ministru, Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāju tika vakcinēts ar AstraZeneca vakcīnu.

Pēc vakcinācijas Levits žurnālistiem uzsvēra, ka viņš tic zinātnei, Pasaules Veselības organizācijas un Eiropas Zāļu aģentūras ekspertiem. Viņš akcentēja, ka uz ekspertiem var paļauties un ka saņemtā vakcīna ir droša un efektīva.

Valsts prezidents apliecināja, ka pēc pirmās potes viņš jūtas labi. Levits norādīja, ka ar savu piemēru viņš vēlas iedrošināt samērā lielu sabiedrības daļu, kas vēl šaubās, vai vakcinēties.

“Es tomēr aicinātu visus vakcinēties, lai mēs varam ātrāk atgriezties normālajā dzīves ritmā. Pārrunājot vakcinācijas procesu ar Vakcinācijas projekta biroja vadītāju, pilnīgi iespējams, ka pirmo poti Latvijas iedzīvotāji varēs saņem divu mēnešu laikā, kad vajadzīgais vakcīnu apjoms tiks iesūtīts Latvijā,” sacīja prezidents.

Pievienot komentāru