FOTO, VIDEO: Satiksmes negadījumi Salaspilī, Jūrmalā, Aizkrauklē

Foto – Sadursme.lv

Latvijā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija. No tiem četri bija gājēji, bet divi velosipēdisti. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi sešus autovadītājus, bet viens šoferis pieķerts par sēšanos pie stūres narkotisko vielu iespaidā. Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēts 181 protokols.

Kopumā policija pagājušā diennaktī noformējusi 513 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Salaspils novadā, starp Jauncekuli un Bunčiem uz grantēta ceļa, ceturdien, 20.jūnijā notikusi divu ”BMW” automašīnu sadursme.

Slimnīcā tika nogādāti melnā ”BMW” pasažieri, iespējams sievietei ir lauztas ribas. Sadursmes rezultātā nopietni ir cietuši dzelži, par laimi pašu spēkratu šoferi nebija guvuši nopietnas traumas.

Kā liecina sākotnējā informācija, ka melnā ”BMW” šoferis braucis virzienā uz Saleniekiem, bet otrs “BMW” autovadītājs virzījies tam pretī.

“Mani apdzina kāds apvidus auto, gaisā pacēlās putekļi. Es nedaudz pagriezu stūri pa kreisi un viss, notika trieciens,” stāsta sadursme iesaistītais pelēkās automašīnas “BMW” šoferis.

Notikušā apstākļus skaidros ceļu policija. Acīmredzot negadījumu tomēr izraisījis pelēkā “BMW” šoferis, jo kā viņš pats atzīst, – sadursmes brīdī bija atradies pretējā joslā.

Pievienot komentāru