Gardums “Šokolādes marķīze”. Īsti kārumnieki novērtēs!

Sastāvdaļas
Pustāfelīte šokolādes
Ūdens pēc vajadzības
2-3 ēdamkarotes cukurs pēc garšas
4 olas
175 g sviesta

Pagatavošana
1. Sīki salauzītu šokolādi liek ūdens peldē, pievieno nedaudz ūdens un maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. Atdzisušai šokolādei pievieno dzeltenumus, cukuru un izkausētu sviestu.

2. Atsevišķi stingrās putās sakuļ baltumus un pievieno visam pārējam. Iegūto masu lej formā un liek ledusskapī līdz pilnīgai sastingšanai.

3. Kad deserts sastindzis, izņem no formas, virspusi grezno ar vaniļas krēmu vai gatavu putkrējumu no baloniņa.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru