Ideālais saderināšanās gredzens jūsu horoskopa zīmei- kāds tas ir?

Svari- gredzens ar briljantu un zilā safīra akmeņiem

7

Karaliski zilā- Svaru krāsa. Viņiem veiksmi nes viss, kam piemīt zils tonējums. Saderināšanās gredzens, kas nosēts safīriem nesīs Svariem veiksmi ne tikai laulībā.

Skorpions- gredzens ar melnu dimantu un rubīniem

8

Skorpions – spēcīgas un kaislīgas dabas. Tā ir spilgta personība, kas nekad nepaliek neievērota. Tas pats attiecas uz saderināšanās gredzenu. Tam jābūt spilgtam, pamanāmam, un pat kliedzošam.

Strēlnieks: gredzens no purpura rubīna, dimantu ieskauts

9

Sarežģītajiem Strēlniekiem- sarežģīts gredzens. Nepietiek ar to, ka tam ir jābūt platam un greznam, tam ir jāgreznojas ar lielu akmeni. Bet labāk- ar vairākiem.

Mežāzis- princeses gredzens ar dažāda izmēra briljantiem

10

Mežāzis ir maigs un neaizsargāts, un gredzens tiem piestāv maigs un meitenīgs. Par šādu sapņo visas meitenes no agras bērnības. Tikai kādām šī vēlme pāriet, bet Mežāžiem- nē.

Ūdensvīrs- gredzens ar turmalīnu

11

Neatkarīgajai Ūdensvīra dabai ir piemēroti gaisīgi toņi. Ideals- turmalīns. Tomēr Ūdensvīriem tik ļoti patīk brīvība, ka saderināšanās gredzens tiek uztverts tikai kā skaists aksesuārs.

Zivis- vecā labā klasika- gredzenu ar lielu dimantu

12

Zivis ir konservatīvas un mīl klasiku. Ideāls saderināšanās gredzens šai zodiaka zīmei- gredzens ar apaļo dimantu. Jauks un vienmēr vietā!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru