Iegūsti ideālu ādu 7 dienās, turklāt netērējot liekus līdzekļus!

1

Ņem vidēja lieluma kartupeļi un kārtīgi nomazgā. Nenomizo, jo miza satur būtiskas uzturvielas! Tad sagriez to biezās šķēlēs un sāc darboties!

Sagatavošanās

Nomazgājiet seju ar ziepēm vai jebkuru citu tīrīšanas līdzekli. Tad noslaukiet ādu sausu, un tā būs gatava procedūrai.

Masāža

2

Šajā posmā notiek ādas tīrīšana. Paņem kartupeli un sāc sejas masāžu. Maigi berzē ādu ar apļveida kustībām aptuveni 10 minūtes. Īpaša uzmanība tiek pievērsta problēmu zonām, bet nespied pārāk stingri! Vari izmantot vairākas kartupeļu šķēles.

Maska

3

Nākamajam solim jums būs nepieciešams atlikušais kartupelis un blenderis. Samaļ kartupeli, atbrīvojas no cietajiem gabaliņiem un ielej pārējo bļodā. Konsistence var būt šķidra vai līdzīga pastai, bet tas nav svarīgi.

Lai panāktu lielāku efektu, masai var pievienot alvejas sulu, bet nekādā gadījumā nedrīkst pievienot ūdeni! Uzklājiet masku uz sejas un atstājiet nožūt uz 20 minūtēm. Tad jūs varat pastiprināt ietekmi un atgriezties pie otrā soļa- masāžas.

Nobeigums

Pabeidzot procedūru, pamatīgi noskalojiet seju ar siltu ūdeni un nosusiniet ādu.

Kāpēc kartupelis? Tas ir vienkārši: tas satur daudz vitamīnu un minerālvielu, kas bieži vien atrodami kosmētikā. Kartupeļi palīdz pret apdegumiem un pat kairinājuma pēc skūšanās, kas būs noderīgi vīriešiem. Tikai jāatceras, ka labāk izvairīties no sulas nokļūšanas uz vaļējām brūcēm.

Tas arī viss! Atkārtojiet kartupeļu procedūru ne mazāk kā 7 dienas pēc kārtas, un rezultāts nebūs ilgi jāgaida!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: takprosto.cc

Pievienot komentāru