Igauņu ragana Merilina Kerro vēlreiz kļūs par māmiņu. + Merilinas atziņas par vecākiem

Facebook

Televīzijas šova “Ekstrasensu cīņu” dalībniece Merilina Kerro, kas sevi dēvē par igauņu raganu, sociālajos tīklos atklājusi, ka gaida otro bērniņu.

“Sveiki, draugi!” Merilina uzrunā savus fanus. “Man jums ir svarīga ziņa. Es uz gadu pārtraucu strādāt, jo mums gaidāms ģimenes pieaugums. Visi, kuri vēl gribēja saņemt konsultāciju: jums vēl ir mēnesis, rakstiet man personīgi. [..] Vēlu visiem laimi, mīlestību un ģimenes piepildījumu.”
Ekstransenses pirmais mazulis, Kajs Viljams Hansens, piedzima jūnija beigās tieši pirms gada. Merilinas bērnu tēvs ir norvēģis Marks Aleksandrs Hansens.

Iepriekš daudzus priecēja Kerro romantiskās attiecības ar kolēģi šovā, ekstrasensu Aleksandru Šepsu. Pāris saderinājās 2014. gadā, tomēr kāzas tā arī nenotika, abi ekstrasensi izšķīrās.

“Ekstrasensu cīņu” fināliste Merilina Kerro iekaroja auditoriju ar savu gudrību, un turpina to darīt, sniedzot konsultācijas sociālajos tīklos. Viņas dzīves filozofija ir atradusi atbalsi daudzu cilvēku sirdīs. Šoreiz slavenā gaišreģe stāsta par to, kā sazināties ar saviem vecākiem, lai nepiesauktu bēdas un panāktu savstarpēju sapratni ģimenē.

4 LIETAS, KO JUMS NEKAD NEVAJADZĒTU DARĪT AR VECĀKIEM

“Mācīt viņus dzīvot.”
Kad jūs bijāt bērns, Jums bija simtiem jautājumu, un jūs uzreiz steidzāties pie mātes pēc atbildes. Bet, kļūstot vecākiem, visi paliek arvien gudrāki, un nepieciešamība pēc mātes padoma pakāpeniski samazinās. Un tu atrodies tajā dzīves etapā, kad pats vari pamācīt kādu kādā jautājumā.

Pieauguši bērni bieži pieļauj lielu kļūdu: viņi kādā brīdī sāk uzskatīt sevi gudrāku par saviem vecākiem. Pat tad, ja jums ir taisnība, nekad nemāciet savu mammu un tēti, kā dzīvot.

“Nepacelties virs viņiem.”
Iespējams, viens no izplatītākajiem iemesliem sliktām attiecībām – augstprātība. Vecāki sāk just, ka bērns sāk skatīties uz viņiem no augšas. To nedrīkst izrādīt ar visu savu izskatu, bet arī pieļaut šādu domu.

Viss, ko esat sasnieguši, ir sasniegts pateicoties vecākiem. Iespējams, tavs tēvs izlasīja mazāk gudru grāmatu tikai tāpēc, ka smagi strādāja darbā, cenšoties sniegt tev laimīgu bērnību.

Igaunijas ragana apgalvo, ka augstprātība par vecākiem, it kā jūs nostādāt sevi augstāku attiecībā pret tiem, bloķē dzimtas enerģiju. Bet tā rīkoties viņa neiesaka par briesmīgākajam ienaidniekam.

“Cerēt, ka viņi nāks pie prāta.”
Vēl viens svarīgs punkts: palīdzi vecākiem, ja viņi to lūdz. Nav nepieciešams uzspiest viņiem savu dzīves stilu, progresīvus viedokļus un jaunās tendences. Katrai paaudzei ir savas prioritātes, tāpēc nevajag norādīt uz to, ka mamma un tētis ir iestrēguši pagātnē, un viņiem būtu jāķeras pie pašattīstības.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru