Īpašs šarms. Ar ko unikāla katrā mēnesī dzimusi sieviete?

Foto – Pixabay

JŪLIJS
Ar viņām kopā bieži ir nepareizie cilvēki. Jūlija sievietes nereti piesaista toksiskus cilvēkus un toksiskas attiecības. Nelabprāt domā par nākotni, ļaujas straumei, izvairoties no konfliktiem, neizdzīvo savu likteni un ne savā pasaulē.

AUGUSTS
Apveltītas ar lielu gribasspēku, mērķtiecīgas. Katru dienu maina dzīvi uz labo pusi. Ļoti vientuļas, jo nelaiž cilvēkus sev tuvumā. Maz tic solījumiem un nerada elkus.

SEPTEMBRIS
Ļoti pievilcīgas dāmas. Parasti bauda pelnītus panākumus jebkurā sabiedrībā. Viņām ir augsti morāles principi un noteikumi, kurus tās nemaina visu dzīvi.

OKTOBRIS
Šīs sievietes prot saudzēt tuviniekus, mīļotos un to, kas viņām pieder. No viņām iznāk lieliskas saimnieces un mātes. Līdzsvarots, harmonisks raksturs. Prot mīlēt bez fanātisma.

NOVEMBRIS
Daudzi nenovērtē šo sieviešu panākumus, lai gan grūtās situācijās paļaujas tieši uz viņām. Reti sastopams raksturs – viņas nesabojā panākumi, nesalauž bēdas. Viņas nemeklē mīlestību vispārpieņemtajā nozīmē. Un neprot parūpēties pašas par savām dziļākajām vajadzībām.

DECEMBRIS
Gudras un vērīgas. Šīs sievietes ir īsti dārgakmeņi, kuriem vajadzīgs pieredzējis juvelieris. Grūtās situācijās var parādīt ļoti tumšas rakstura puses. Prot pieņemt jebkuru situāciju. Nosliece uz pārliecīgu paškritiku un kļūdu atkārtošanu.

COMMENTS

Pievienot komentāru