Ir tikai viena lieta, ko vīrieši vēlas vairāk kā seksu!

Vīrieši vēlas, lai par viņiem interesējas. Jums nav nekas jāizgudro, vienkārši uzdodiet jautājumu par to, kā pagāja diena, kas interesants notika, kādi atgadījumi piedzīvoti. Bet ir viens niansējums: nesagatavojiet īstu aptauju par vīrieša darbu, it īpaši, ja viņš ir ietekmīgs cilvēks vai strādā “interesantos” amatos. Ir lietas, kuras sievietei nav rūpīgi jāpārbauda, it īpaši, ja viņai patīk pļāpāt ar savām draudzenēm.

Tāpat vīrieši vēlas, lai viņu centieni tiktu novērtēti. Turklāt, mutiski. Viņš nevar zināt, ko tu nodomā. Viņš nav Tu. Tātad jums ir nepieciešams izteikt savas domas un apbrīnu. Lūk, ko vīrietis vēlas dzirdēt.

“Es priecājos, ka tu mūs atvedi šeit, paldies.”
“Tu esi tik labs! Tik daudz darba un centienu mūsu ģimenes labā.”
Pieskaries viņa pleciem un čuksti: “Tu esi tik labs tēvs un vīrs. Es tevi mīlu.”
Kad viņš piedāvā savu atvaļinājuma variantu, paņem viņa roku un saki: “Velns, lai parauj, es tevi dievinu!”
Kad viņš atgriežas mājās no darba, sagaidi viņu pie durvīm un saki: “Sveiks! Es esmu priecīga tevi redzēt.” Ideālā gadījumā, ja to dara ar smaidu, bet, ja vēl arī skaistā apakšveļā…
Kad viņš jūtas slikti, apskauj un saki: “Viss būs kārtībā.” Bez liekiem vārdiem un jautājumiem.
Pēc seksa nesāc nekavējoties runāt par sadzīviskām lietām, bet pasaki: “Wow! Tu joprojām esi zvērs!”

Visi cilvēki vēlas uzmanību un izpratni neatkarīgi no dzimuma. Protams, attiecībās visu sabojā lepnums, tāpēc kādam būs jāpielāgojas. Bieži vien to vajadzētu darīt sievietei, jo viņa arī ir vājais dzimums. Bet ticiet, jūsu mīlestība un maigums nekavējoties atmaksāsies.

Lai jūsu attiecībās vienmēr valda saticība!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru