Izvēlies sev tīkamāko gredzenu un uzzini sava rakstura noslēpumus!

Piedāvājam tev vienkāršu un interesantu testu ar gredzeniem. Skaties, cik tie skaisti! Tev nepieciešams vienkārši izvēlēties to, kurš visvairāk iepaticies. Bet sava rakstura aprakstu lasi zemāk. Ja tev sagribējās izvēlēties divus gredzenu, tas nozīmē, ka tavā raksturā apvienojas abas enerģijas.

Kuru gredzentiņu tu vislabprātāk uzvilktu? Tas atklās tava rakstura noslēpumus! Daudzas sievietes mīl nēsāt juvelierizstrādājumus, un gredzeni starp sieviešu iemīļotajām greznumlietām ieņem godpilno pirmo vietu. Labi piemeklēts gredzens izceļ koptas rokas un ļauj savai saimniecei izpaust sev. Jo gredzenu izvēle tiešā veidā atkarīga no mūsu rakstura.

Gredzens numur 1
Tu esi karaliene, kas zina sev cenu! Karaliene, kas ir godīga gan pret sevi, gan citiem cilvēkiem. Dažkārt apkārtējie cieš no tava tiešuma, taču tavs iedzimtais šarms liek viņiem par to ātri aizmirst.

Tu esi patiesa un stipra, un tas apbur visus, kas ir tev blakus. Ja tev kāds patīk, tu sasildi viņu ar savu siltumu gluži kā saule. Savukārt, ka kāds cilvēks tev nav tīkams, tu to neslēpsi, visticamāk, otrs to sajutīs kopš pirmajām saskarsmes minūtēm ar tevi.

Optimisms un pārliecība par to, ka tu spēj izturēt jebkuras grūtības, palīdz tev iet pa dzīvi ar augsti paceltu galvu.

Gredzens numur 2
Tu esi pati sievišķība! Vienmēr jauna sirdī, sapņaina, maiga, mīloša. Tev ir liela sirds, un paveiksies vīrietim, kam tu to dāvāsi. Tev satriecoši labi piestāv kleitas, tajās pilnā mērā atklājas tavs skaistums un enerģija.

Tu proti sapņot, un nereti dīvainā veidā tavi sapņi pārvēršas realitātē. Dažreiz tu redzi pravietiskus sapņus.

Tu mīli un proti flirtēt, tev ir rotaļīgs raksturs. Ja tu gribēsi apburt vīrieti, tad to paveikt būs viegli. Tu esi pilna maigas enerģijas, kas kā maiga mēness gaisma apņem tevi.

Gredzens numur 3
Tu esi medniece! Un kā jebkura medniece tevi pārpilda mežonīga, dzirkstoša enerģija, kas izplūst uz āru tev vajadzīgajā brīdī. Tev ir acis, kuras nav iespējams aizmirst, skatiens, kas nokļūst tieši dvēselē.

Apkārt esošie cilvēki tiecas pēc saskarsmes ar tevi. Savukārt tu saskarsmē esi izvēlīga un tuvāko lokā ielaid tikai atsevišķus cilvēkus. Cilvēkiem, kas tev ir tuvi, tu pilnībā uzticies. Krāpšanu un nodevību tu nepiedod nekad.

Tava dzīve izraisa neviltotu interesi, bet bieži arī apkārtējo skaudību. Tomēr visbiežāk tu tam īpaši nepievērs uzmanību.

Gredzens numur 4
Tu izvēlējies šo apburošo kaķēnu? Vai tu zināji, ka kaķi dzīvo divās pasaulēs vienlaikus? Tas ir arī par tevi, lai gan ārēji visbiežāk to nepateiksi. Tev piemīt viegls un silts skaistums. Tu esi dziedniece.

Ārēji tu visbiežāk tu esi vienkāršs un jautrs cilvēks, tev ir plašs paziņu loks, ar tevi ir viegli un patīkami kontaktēties. Daudzi cilvēki ne vienreiz vien ir pamanījuši, ka pēc saskarsmes ar tevi uzlabojas garastāvoklis, viņiem gribas dzīvot un radīt. Tev ir silta enerģētika, tu šajā dzīvē daudz ko atdod.

Tev nepieciešams vairāk rūpēties par sevi un iepriecināt. Tad tava dzīve veidosies vienkārši un patīkami. Nepalaid garām iespējas, kuras tev pasniedz liktenis. Veiksme tevi mīl!

Gredzens numur 5
Tu esi mīlestība! Tev patīk mīlēt, turklāt iemīlēšanās ir tavs parastais stāvoklis. Parasti tu izjūti spēcīgu iemīlēšanos pret visu savā dzīvē – vīrieti, darbu, iecienīto nodarbošanos. Tu vienkārši dievini ceļošanu. Mājas omulība tev ir pieņemama, ja to var dalīt ar mīļoto cilvēku.

Tu esi ļoti skaista, kad priecājies. Tev ir satriecošs smaids. Tavs prieks vienmēr ir īsts. Tu dāvā prieku visiem apkārtējiem cilvēkiem.

Tu priecājies par katru nodzīvoto dienu un dievini patīkamus dzīves sīkumus. Skaistas tasītes, ziedi, mūzika – tam visam tu piešķir milzīgu nozīmi.

Gredzens numur 6
Tu esi lēdija. No dabas ieturēta, ar ideālu gaumi, proti sevi skaisti pasniegt. Ja tavas draudzenes nevēršas pie tevis pēc padomiem attiecībā uz ārieni un stilu, tad pilnīgi velti.

Tu esi mierīgs un vērīgs cilvēks. Tev piemīt ļoti laba intuīcija, tev tikai nedaudz vairāk vajag tai uzticēties. No tava skatiena nepaliks apslēpts neviens noslēpums. Tomēr tu nekad svešus noslēpumus neiztirzāsi ar citiem. Tev var uzticēties, uz tevi var paļauties jebkurā situācijā.

Tev no dabas doti skaisti sejas panti. Tu cilvēkos cieni uzticamību un asu prātu. Tu grūti ļaujies jūtām, bet tad, ja reiz iemīlies, tad ļoti spēcīgi.

Avots: “our-life-fb.ru”

Pievienot komentāru