Izvēlieties kleitu un uzziniet savas sievišķības stiprākās puses!

1

1. Ja jums iepatikās pirmā kleita, esat neticami sievišķīga

Tu esi mazliet naiva un maiga, tava uzvedība bieži līdzinās mazas meitenes uzvedībai. Tomēr tas nenozīmē, ka esi stulba vai vieglprātīga. Tevī, gluži pretēji, kopš bērnības ielikta sievišķā gudrība. Tev jāvadās pēc intuīcijas un tas reti tevi pieviļ. Daudzi no jūsu draugiem mīl tevi kā lielo māsu, jo jums vienmēr var lūgt padomu.

Lielākā kļūda ko pieļaujat, neieklausieties savā sirdī.

2. Otro kleitu izvēlas īstas dāmas

Šīs dāmas ir apveltītas ar unikālām spējām. Lai kur viņa būtu, viņa vienmēr izskatās eleganti un rafinēti. Pat, ja tērpušās raupjā darba kombinezonā. Viņai ir raksturīga iekšējā aristokrātija. Viņi zina etiķeti un vienmēr rīkojas saskaņā ar morāli.

Šādām sievietēm bieži saka komplimentus. It īpaši vīrieši atceras izteikto skatienu, kas pa taisno ielīst sirdī.

3. Mīklainās un noslēpumainās sievietes izvēlētas mazo melno kleitiņu

Visas sievietes dziļi dvēselē ir mazas raganiņas. Labākajā šī vārda nozīmē. Bērnībā viņas ir neticami skaistas. Jaunībā viņas pievilcība mazliet zūd, lai vēlāk izlauztos no jauna. Šīs sievietes zina par savu skaistumu, bet nekad to neizrāda. Viņām vairāk svarīgas ir citas cilvēcīgās īpašības.

Ļoti uzticīgas sievietes. Ja mīl vīrieti, tas bieži vien uz mūžu.

4. Sarkanu kleitu izvēlas radoši un spilgti raksturi

Šādas sievietes nevar ignorēt. Kad viņa ienāk telpā- visi skatieni pievērsti viņām. Un tas nav sarkanās kleitas dēļ, bet iekšējā enerģija, kas izstaro pat caur treniņtērpu. Kopš bērnības šīs dāmas ieskauj uzmanība, tāpēc pieaugušā vecumā viņas no tās nenogurst. Viņas- teicami līderi. Viņi zina, kā vadīt cilvēkus ar cieņu.

Viņas ir ne tikai kaislīgas mīļākās, bet arī ļoti izveicīgas saimnieces un brīnišķīgas mammas.

5. Piektā kleita patīk atvērtām sievietēm

Viņas nekad neliek sevi pirmajā vietā. Ja mīl vīrieti, tad kaislīgi un ar centību. Par bērniem rūpējas daudz, bet nepārspīlē. Ja aizraujas ar kādu lietu, tad ar visu sirdi. Ļoti talantīga. Lielākā daļa spēj dziedāt, dejot, gleznot vienlaicīgi. Labi gatavo. Starp trūkumiem- atstāj sevi novārtā. Iemīlas vīriešos, kurus nepieciešams “glābt”, un kļūst tiem par otro māti.

Kā jūs varat redzēt, dažādas kleitas- dažādām sievietēm. Pastāstiet, vai izvēlētās kleitas apraksts sakrīt ar tavu raksturu?

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru