Ja jūsu vīrs dara šīs 5 lietas, viņš ir emocionālais psihopāts!

4. Viņš pazemo tevi

Emocionālie psihopāti vienmēr cenšas panākt kontroli pār saviem upuriem. Viņi pat vēlas kontrolēt jūsu domas, zinot, ka, ja jūs sāksit domāt par sevi, jūs uzreiz sapratīsiet, ka esat pelnījušas ko vairāk.

Ja emocionālais psihopāts spēs iegalvot jums ideju par to, kā jūs esat neglīta/ bezjēdzīga/ nožēlojama/ stulba, tad pēc kāda laika jūs tiešām sāksiet tā uzskatīt, un turēsieties pie viņa visiem spēkiem. Tikai tāpēc, ka jūs (kļūdaini) uzskatīsiet, ka viņš ir labākais, kas ar jums varētu būt noticis. Iznīcinot jūsu pašapziņu, emocionālie psihopāti liek jums ticēt tam, kas ir izdevīgs tikai viņiem.

5. Viņš izolē jūs no cilvēkiem

Viņš aizliedz jums tikties ar saviem draugiem, jo- ak, šausmas!- viņi var mēģināt pārliecināt jūs pamest viņu. Viņš arī teiks, ka jūsu draugi vienkārši “nesaprot”, cik ļoti viņš mīl tevi. Viņa galvenais mērķis- pārliecināt, ka jums nav nepieciešami citi cilvēki, jo jums ir nepieciešams tikai viņš!

Ja konstatējat, ka jūsu vīrs vai draugs uzvedas līdzīgi, šķirieties no viņa jo ātrāk, jo labāk! Emocionālie personības traucējumi ir nopietna garīga slimība, no kuras jūs varat ļoti nopietni ciest.

Un vēl kas, ko jums vienmēr jāatceras- VIŅŠ NEKAD NEMAINĪSIES!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru