Ja viņš nedara šīs 11 lietas, šīs attiecības nav uz visiem laikiem

6. Viņš liek tev justies kā svarīgai daļai no viņa dzīves

Viņš nekad nepazemo tevi un neaizskar tavu cieņu. Viņš nekad neteiks neko tādu, kas varētu mazināt tavu lomu attiecībās. Viņš gandrīz izvirza tevi uz pjedestāla, jo vēlas, lai tu vienmēr esi informēta par savu nozīmi. Viņš vēlas tevi pārliecināt, ka esi nozīmīga viņa dzīves daļa.

7. Viņš visiem spēkiem cenšas iepatikties taviem draugiem un radiniekiem

Viņš zina, cik svarīga tev ir ģimene un draugi, tāpēc viņam ir tik svarīgi viņiem iepatikties. Viņš cenšas iekarot savu vietu, jo saprot, ka tas ir svarīgs brīdis, lai stiprinātu jūsu attiecības un kopdzīvi, bet bez tavas ģimenes un draugu simpātijām viņš riskē sarežģīt jūsu attiecības.

8. Viņš mācās gatavot un mēģina sakopt pēc sevis

Viņš negaida, ka tu rūpēsies par viņu kā par bērnu. Viņš ir pietiekami nobriedis, lai saprastu, ka viņam ir arī jāuzkopj aiz sevis. Viņš vēlas būt atbildīgs, un vēlas, lai tu uzskati, ka vari paļauties uz viņu. Viņš cenšas iegūt tavu uzticību, un tas sākas ar vienkāršām lietām.

9. Viņš rūpējas par sevi

Viņš vienmēr pieliek pūles, un darīs visu, kas ir atkarīgs no viņa, lai lai priekš tevis izskatītos uz visiem simts- viņš vēlas, lai tu justu, ka esi to pelnījusi. Viņš vēlas, lai tu zinātu, ka esi pelnījusi vislabāko.

10. Viņš mēģina uzturēt veselīgu dzīvesveidu

Viņš ir pietiekami nobriedis, lai saprastu, cik svarīga ir fitness un veselība viņa dzīvē. Viņš vienmēr cenšas palikt forma un izmantot jūs kā motivāciju rūpēm par savu veselību, jo tas ir svarīgs aspekts ilgai un laimīgai dzīvei kopā.

11. Viņš tevis dēļ ir gatavs meklēt kompromisu

Viņam ir savi personīgie mērķi un principi, bet viņš ir gatavs iet uz kompromisu jūsu attiecību labad. Viņš neliek jums justies, it kā tev vienmēr būtu jāpiekāpjas. Viņš nebaidās kaut ko upurēt, lai atbilstu jūsu vajadzībām.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru