Jaunas uzņēmējdarbības finansēšanas iespējas: Rietumu Banka noslēgusi līgumu ar ALTUM

Ilustratīvs attēls – VP

Rietumu Banka parakstījusi sadarbības līgumu ar Attīstības finanšu institūciju ALTUM.

Līdz ar līguma noslēgšanu bankas klienti var izmantot ALTUM programmu piedāvātās iespējas, gūstot pieeju jauniem finanšu resursiem uzņēmējdarbības veidošanai un attīstībai.

Attīstības finanšu institūcija ALTUM ar valsts atbalsta finanšu instrumentu palīdzību sniedz atbalstu noteiktām mērķa grupām – mazajiem un vidējiem uzņēmumiem, biznesa uzsācējiem, lauksaimniekiem, kā arī privātpersonām atsevišķu atbalsta programmu ietvaros.

Papildinot komercbanku sniegto pakalpojumu klāstu, ALTUM izsniedz aizdevumus, kredīta garantijas, veic eksporta darījumu apdrošināšanu un ieguldījumus riska kapitāla fondos.

„Mūsu sadarbība ar ALTUM Rietumu Bankas klientiem paver jaunas perspektīvas. Kļūs pieejamāki aizņēmuma līdzekļi, radot papildu iespējas labu ideju īstenošanai, jaunu projektu sākšanai, ražošanas modernizēšanai un attīstībai, apgrozījuma palielināšanai, eksporta potenciāla un peļņas pieaugumam.

Savukārt banka, tāpat kā līdz šim, aktīvi attīstīs uzņēmējdarbības projektu kreditēšanu Latvijā, Baltijā un ES,” saka Rietumu Bankas Kredītu pārvaldes vadītājs Artūrs Jukšs.

Rietumu Bankas klienti var izmantot tādas ALTUM programmas kā paralēlā aizdevuma finansējumu līdz 5 miljoniem eiro izdevumu segšanai, kas saistīti ar jaunas produkcijas ražošanu, uzņēmuma paplašināšanu vai tā struktūras maiņu utt.; garantijas bankas kredīta saņemšanai līdz 80% no kredīta summas; tāpat bankas klienti var izmantot eksporta kredīta garantijas, u.c.

Pievienot komentāru