Jūs necienīs kā sievieti, ja darīsiet šīs 9 lietas!

1. Neesi meitene “Jā”

Vīrieši lielāko tiesu ciena tās, kam ir savs viedoklis, pat ja tas ir pretrunā ar viņu pašu. Meitene, kas piekrīt visam, ko piedāvā vai saka vīrietis, neizraisa viņam dziļas jūtas.

2. Nepiedzerieties

Jā, vīriešiem par šo tēmu ir dubultstandarts. Ja kāds no viņu draugiem pamatīgi piedzersies, viņš vēlāk vienkārši teiks- labi pavadīts laiks, bet piedzērusies sieviete, vēl, nedod Dievs, sabiedriskā vietā – viņiem nozīmē kaunu, izgāšanos un pat pazemojošs skats.

3. Tev jābūt privātajai dzīvei

Lielākā daļa vīriešu vēlas būt daļa no sievietes dzīves, bet ne visa viņas dzīve. Vīri nerespektē sievietes, kas sevi izliek skatlogā. Daudz pievilcīgāka ir sieviete, kam ir savas intereses, hobiji, draugi.

2

4. Nelec gultā ar pirmo pretimnācēju

Sekss pirmajā randiņā- tas ir drošākais veids, kā sākt attiecības ar necieņu. Patiesība ir tāda, ka vīrieši neciena to, ko viņi iegūst viegli. Jo vairāk pūļu viņš pieliek, lai uzvarētu, jo vairāk novērtē savu sievieti. Un, jo ilgāk viņi gaidīs šo brīdi, jo vairāk viņš ievēros viņas principus un izvēles.

5. Nemelo

Godīgums ir galvenais jebkurās veselīgās attiecībās. Sīki meli, kā mēs zinām, rada lielu aizvainojumu. Un iznīcina dārgo uzticību. Jebkuri meli agrāk vai vēlāk atgriezīsies pie jums kā bumerangs.

3

6. Nesūdzies par bijušo

Šeit darbojas viss reizē: gan pārbaude uz untumainību un meitenes pieklājību, gan banāla vīriešu solidaritāte. Un nav svarīgi, kāds draņķis bija jūsu bijušais, ir svarīgi saprast precīzu robežu, aiz kuras kaut ko pateikt ir bīstami. Labāk aprobežojieties ar dažām frāzēm- godīgām, bet vispārīgām. Pretējā gadījumā viņš varētu domāt, ka, ja jūs izšķirsieties, arī par viņu jūs atsauksieties tādā pašā veidā jaunajam draugam.

7. Neflirtēt ar citu

Tā nav tikai greizsirdība. Atklāts flirts nesīs jums nevēlamu slavu, bet uz viņu skatīties kā uz ragnesi. Un to, kā zināms, necietīs neviena vīrieša ego. Un, ja viņš jūsos saskatīs vieglas uzvedības meiteni, viņš, maz ticams, sāks tevi cienīt.

8. Esi pati

Nevajag izlikties par kādu citu – vīrieši ciena sievietes, kas zina, kā būt godīgām pašām pret sevi. Ikviens vēlas sev blakus reālu personu bez tēlošanas un tukšvārdības.

4

9. Esi dāma

Lēdija- augstākais sievietes iemiesojums. Neslēpies aiz sava drauga muguras, neuzvedies pavirši,  skaļi. Maigums, sievišķība, tīrība – īpašības, kas nekad nepārstās cienīt vīrieši, pat, ja viņi nekad to neatzīst.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru