Jūsu ideālais matu sakārtojums atkarībā no horoskopa zīmes! FOTO

Visi mēs zinām, ka katrai zodiaka zīme ir savas īpatnības, kas ietekmē izskatu, jo īpaši, ja runa ir par frizūru un matiem. Lai izvēlētos frizūru, kas atbilst jūsu raksturam, domāšanas un dzīves veidam, mēs varam vērsties pie horoskopiem. Uzziniet vairāk par sevi, un jūs sapratīsiet, kas ir piemērots tieši Jums. Sāksim?

Auns

1

Auni mīl visu jauno, atšķirīgo, citādo! Šī iemesla dēļ tiem ir piemēroti gari mati, no kuriem varat izveidot gandrīz jebkuru stilu- no zirgastes līdz elegantām greznām cirtām. Tikai diez vai kādai Aunu meitenei izdosies ataudzēt garus matus, jo karē arī ir jāizmēģina!

Vērsis

2

Vērši ir praktiski un vienkārši. Viņiem nepatīk tērēt daudz laika matu kopšanai. Šī iemesla dēļ, tie dod priekšroku īsiem griezumiem. Bet dabiskais radošums ļauj Vērsim eksperimentēt, un pat karē īpašniecēm izdodas pārsteigt apkārtējos ar savu frizūru.

Dvīņi

3

Dvīņiem burtiski prasās pastāvīgas izmaiņas. Lai negarlaikotos pašas un citi, viņas cenšas eksperimentēt ar dažādām frizūrām. Ja Dvīnes izvēlas karē, tad no klasiskās variācijas viņas ātri nogurst un pāriet pie boba, iegarena vai asimetriska karē, un vēl daudz vairāk. Un, kad tas jau ir apnicis, tad Dvīņi sāk eksperimentēt ar krāsu vai sakārtojumu.

Vēzis

4

Vēži ir eleganti un apburoši. Tie netērē daudz laika saviem matiem, bet vienmēr izskatās satriecoši. Visbiežāk Vēžiem ir gari mati, ko pin bizēs, veido zirgastes, neuzmanīgas cirtas vai mīļas, bet elegantas copes.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru