Kā aborts ietekmē sievietes dzīvi

 

1. Ietekme uz pāra attiecībām

Pat tad, ja lēmums veikt abortu bijis abpusējs, tas nenozīmē, ka pāris varēs aizmirst par to un turpināt dzīvot laimīgi. Tas, ka viņi nav gatavi radīt pilnīgu ģimeni, liecina, ka pastāv problēmas, ar kurām nav tikts galā. Pārliecība un ticība nākotnei ir iedragātas. Psiholoģijā ir pat teorija, ka pēc aborta sieviete burtiski “abortē” partneri no savas sirds.

2. Sirdsapziņas pārmetumi

Pat ja jūs spējāt izlemt par labu abortam un izdarījāt to, tas nenozīmē, ka jūs nevar pēkšņi pārņemt sirdsapziņas lēkmes. Tā vai citādi, bet jūs atņēmāt dzīvību cilvēkam. Cilvēkam, kurš ir daļa no jūsu miesas un asinīm. Nedomājiet, ka tas pilnīgi pazūd no atmiņas. Sirdsapziņas lēkmes var pārsteigt nesagatavotu, bet, kas ir izdarīts, ir izdarīts.

3. Ietekme uz nākotnes bērniem

Psihoterapeitiskajā praksē ir bijuši gadījumi, kad bērni, kas dzimuši pēc tiem, no kuriem vecāki atteikušies aborta ceļā, ir nomākti un nespēj pielāgoties dzīvei. Viņiem nepiemīt sajūta, ka viņi ir pelnījuši baudīt nākotni, jo viņu priekštečiem nebija lemts piedzimt.

4. Neirotiska vainas sajūta

Šis efekts ir atšķirīgs no sirdsapziņas lēkmēm ar to, ka tas, šķiet, ir uzlikts no sabiedrības puses. Sieviete jūtas it kā ārsti un cilvēki ap viņu nosoda viņas rīcību, tāpēc viņā sāk justies vainīga visu to priekšā, kas zina par viņas grēku.

Tomēr, tikai jūs varat izlemt, vai dzemdēt bērnu, bet jums ir jāatceras, ka šāda rīcība uz visiem laikiem atstās zīmi jūsu dzīvē. Ja jūs nolemjat veikt abortu, tad esiet gatava tam, ka kādu brīdi jūsu dzīvē būs liegtas spilgtas krāsas.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru