Kā atšķirt ķīnieti no japāņa, bet japāni no korejieša? Vienkārša sistēma, kas atrisinās mūžīgo jautājumu!

Korejieši

Korejiešu sejas var atšķirt ar vairākām pazīmēm. Pirmkārt, viņiem ir nelielas leļļu iezīmes. Nav noslēpums, ka Koreja šobrīd ir vadošā pasaulē, ņemot vērā plastisko operāciju skaitu. Tātad, ja aziātu skaistums jums šķiet pārāk ideāls, tad visticamāk, ka jūsu priekšā ir korejietis.

Pēc dzirdes

Ķīniešu runa ir pakļauta toņu principam, bet korejiešiem patīk likt frāzēm raksturīgus nobeigumus. Tie ir tādi pieklājības skaņas marķieri, kurus pēc kāda brīža jūs varat atšķirt diezgan viegli. Japāņu valoda ir monotona un apslāpēta.

Pēc drēbēm

Ķīniešu ģērbšanās stils ir ļoti līdzīgs Aliexpress diapazonam. Tas ir diezgan savdabīgs un neprognozējams. Japāņi dod priekšroku stilīgām un dārgām drēbēm. Viņiem ir vislabākā gaume. Piemēram, vakarā jūs uz ielas varat sastapt ķīnieti pidžamā. Japānas iedzīvotājas nekad neatstās māju tādā izskatā. Šajā gadījumā korejieši ir kaut kur pa vidu: ķīniešus ir apsteiguši, bet japāņus vēl nav panākuši.

Tomēr neuztraucieties. Pat šo tautu pārstāvji dažkārt var sajaukt, kas ir kas. Ja jūs vēlaties iemācīties atšķirt vienu no otra, praktizējiet biežāk. Tā jūs paplašināt savas kultūras saites, un jūs uzlabosiet savas prasmes, kā arī atradīsiet jaunus draugus!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru