Kā dzimšanas mēnesis ietekmē bērna raksturu

Septembris

Iedzimti perfekcionisti, septembra bērni ir ļoti paškritiski, piekasīgi un bieži vien krīt galējībās. Šādi bērni ir ļoti rūpīgi, vienmēr gatavi palīdzēt veciem cilvēkiem un bezpajumtniekiem. Viņi patiešām ir laimīgi, ja viņi var palīdzēt trūcīgajiem.

Šie aizrautīgie ceļotāji to vien vēlas darīt, kā izpētīt apkārtējo pasauli. Septembra bērni vēlas risināt sarežģītas problēmas, un savu mērķu sasniegšanā viņi bieži vien ir pārāk stūrgalvīgi.

Oktobris

Oktobra bērni ir pieticīgi un pieklājīgi, ar kuriem vienmēr ir interesanti parunāt. Šiem praktiskajiem un bezrūpīgajiem diplomātiem vienmēr ir savs neatņemams viedoklis, ko ne visi var apstrīdēt. Viņi mīl mākslu un novērtē skaistumu. Bieži viņi var samelot, bet nav vērts uztraukties! Oktobra bērni nekad neizliksies.

Novembris

Novembrī piedzimst detektīvi. Viņi acu mirklī izrokas līdz saknei, un viņu mīlestība pret mīklām un rēbusiem ir neierobežota. Šādi bērni ir ļoti noslēpumaini un neatkarīgi, bet, ja viņus pārāk sadusmo, viņi bez vilcināšanās atriebsies.

Bērni, kas dzimuši novembrī, ir ar lielisku fizisko un garīgo veselību, un, ja vēlas, viņi var sasniegt visu, ko vēlas. Bīstami, bet tajā pašā laikā burvīgi, viņi vienmēr izceļas pūlī un piesaista sev cilvēkus.

Decembris

Ambiciozs, gudrs un optimistisks decembra bērns dzīvo savā pasaku pasaulē. Viņi ir dāsni, lojāli un viegli atbrīvojas no svešiniekiem. Šādi bērni mīl mācīties un vienmēr uztur visaugstākos sakarus ar skolotājiem.

Bērniem, kas dzimuši decembrī, patīk runāt par saviem nākotnes plāniem, mīl ceļot un radīt jaunas pazīšanās. Laiku pa laikam decembra bērns kļūst ļoti kaprīzs, ja neiegūst visu labāko.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru