Kā izvēlēties kleitu, kas noslēps liekos centimetrus vidukī

1. Izvēlieties pareizo audumu. Izvairieties no likras, poliestera un citiem audumiem, kas cieši pieguļ ķermenim. Tie tikai izcels visu lieko. Izvēlēties kokvilnu, satīnu un citus dabiskus audumus.

2. Ja jūs vēlaties paslēpt vēderu, velciet drēbes, kas nav vērstas uz to. Piemēram, jums vajadzētu izvairīties no jostām, kas uzreiz piesaista uzmanību tieši uz problemātisko vietu. Jums ir nepieciešams koncentrēties uz dekoltē vai augstajām jostām. Jūs varat izmantot dažādus aksesuārus. Ar kvalitatīva grima palīdzību jūs varat arī novirzīt uzmanību no problēmu zonas.

3. Izvēlieties pareizo krāsu. Spilgtas krāsas (fuksijas, dzeltena, oranža) paplašina tēlu, tāpēc no tiem būtu jāizvairās. izvēlieties tumšākas nokrāsas, piemēram, melnu, brūnu, tumši zilu.

2

4. Apģērbs bez lieka apjoma vēdera daļā, bez rišām un spīdumiem- pareizais lēmums. Nav nepieciešams pievērst vēl lielāku uzmanību nevēlamai vietai.

5. Izvēlies apģērbu ar pareizām līnijām. Zīmuļveida svarki varētu būt laba iespēja, lai jūs līdzsvarotu ķermeni. Divi padomi- taisni piegriezumi un “gudras” kleitas.

3

6. Princeses piegriezums ir ideāli piemērots jums, jo tas būs vērsīs uzmanību uz kaklu, dekoltē un novērsīs uzmanību no vēdera.

Ja ņemsiet vērā šos padomus, jūs jutīsieties pārliecināti un pievilcīgi pareizajā apģērbā!

©TOPRAKSTI.LV/ FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru