Kā jūsu seja mainās 20, 30 un 40 gadu vecumā

20 gados:

Kolagēns uztur jūsu ādas elastīgo stāvokli, piešķirot tai veselīgu mirdzumu. Daudziem šajā vecumā vēl ir problēmas ar izsitumiem uz ādas. Šādos gadījumos ir nepieciešams uzņemt vitamīnu B3. Neaizmirstiet lietot saules aizsargkrēmu. Kā jūs rūpēsieties par savu ādu jaunībā, tāda tā izskatīsies arī pēc gadiem.

30 gados:

nevienmērīgs ādas tonis ar asinsvadiem un plankumiem sāk kļūt par problēmu. Un līnijas starp acīm, un “vārnu kājiņas”. Ja tu jaunībā aizrāvies ar neveselīgu dzīvesveidu, piemēram, smēķēšanu vai alkoholu, tad neesi pārsteigta, ka tagad uz sejas ir pārāk daudz grumbu vien 30 gadu vecumam.

2

Šajā desmitgadē visi jūsu grēki “izlīdīs” uz āru. Seja kļūs stūraina un šaurāka. Jūs varat saskarties ar hiper-pigmentācijas problēmu, brūniem plankumiem uz pieres. Tas ir saistīts ar to, ka pārāk daudz uzturaties saulē, bet āda no tās ir jāaizsargā. Melanodermija var būt arī grūtniecības sekas. Jums ir nepieciešams pīlings, kas palīdzēs tikt galā ar pigmentāciju. Ja esat grūtniece vai barojat bērnu ar krūti, atturieties no retinola.

3

40 gadu vecumā:

Jūsu āda kļūst sausāka, tagad grumbas ir izteiktākas. Jūs zaudējat ķermeņa taukus straujāk. Šķiet, ka sejas āda vienkārši aizpūšas. Augšējā deguna daļa bieži vien nolaižas, kā rezultātā horizontālās grumbas pievienojas vertikālajām. Jums jāatrod mitrinošs krēms, kas tiks galā ar dehidratāciju. Tas arī ietver hialuronskābi, kas koriģēs tumšos plankumus un padarīs ādu gaišāku.

Lūk, kādas pārvērtības notiek ar sievietes sejas ādu gadu gaitā. Jūs nevarat izvairīties no pārmaiņām, bet jūsu spēkos ir pārliecināties, ka jūsu āda vienmēr ir labi kopta un lutināta. Galvenais- rūpēties par savu seju!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru