Kā mūsu domas ietekmē mūsu veselību. Izmaini savu dzīvi ar domu spēku!

Šo procesu izpēte attiecas uz tādu medicīnas virzienu, kā psihosomatika. Tās eksperti apgalvo, ka cilvēka garīgais un fiziskais stāvoklis ir cieši un tieši savstarpēji saistīts. Tāpēc cilvēka veselība ir tiešas viņa domāšanas sekas.

Kā izvairīties no sliktu domu izraisītām slimībām? Baudot dzīvi. Tas izklausās traki, bet jūs nevarat iedomāties labāku un vienkāršāku recepti.

Ja jūs pievērsieties šim jautājumam, varat teikt, ka cilvēka garīgā attieksme ir atkarīga ne tikai no veselības, bet arī no visa viņa likteņa. Visuma galvenais likums saka: “Tu savā dzīvē piesaisti to, uz ko koncentrējas tavas emocijas, uzmanība un domas.”

Domu spēks ir milzīgs! Domājiet gaišas domas – gaidiet gaišāku nākotni. Domāsiet par sliktu, un jūs to saņemsiet. Par kaut ko domājot, mēs nonākam pie pārliecības, ka tas var vai tam vajadzētu notikt. Ticība rada notikumu.

Mēs iesakām domāt pozitīvi. Kā? Sekojot diviem universāliem noteikumiem, ko “izstrādājis” Roberts Eliots, kardiologs no Amerikas, sirds un asinsvadu speciālists burtiskā un pārnestā nozīmē.

Noteikums Nr. 1: neuztraucieties par sīkumiem.

Noteikums Nr. 2: viss ir nieki.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru