Kā pareizi izvēlēties somu atkarībā no figūras tipa?

1. Tievajām un garajām

Gara auguma meitenēm ar kalsnu ķermeņa uzbūvi vajadzētu izvēlēties lielas somas ar noapaļotām formām vai pusmēness formā ar vienu rokturi. Mazas somiņas ar īsiem rokturiem nav vēlamas, jo tās liks jums izskatīties vēl lielākām.

2. Īsajām

Īsām meitenēm ideāli der akurātas izteiktas formas somas ar īsu rokturi. Nekādā gadījumā nedrīkst valkāt platās un garās somas. Tās vizuāli padara jūs vēl mazākas. Izvairieties arī no somām ar garu rokturi.

3. Apaļīgajām

Apaļīgajām sievietēm kategoriski jāizvairās no mazām somiņām. Nekādā gadījumā neizvēlaties klačus un maciņviedīgās somiņas. Tāpat jāatsakās no somām ar plānām siksniņām un ķēdītē. Jūsu izvēle- vidēja izmēra soma, taisnstūra vai iegarena.

4. Figūra “apgriezts trīsstūris”

Sievietēm ar lielām krūtīm un platiem pleciem jāaizmirst par somām ar īsiem rokturiem. Šis modelis uzsver plecus un pievērš vēl lielāku uzmanību tavam ķermenim. Izvēlieties somu ar gariem rokturiem, kas atradīsies gūžas līmenī. Jums derēs arī klačsomiņa, ko var nēsāt rokā.

5. Figūra “ābols”

Nenēsājiet mazas somiņas un milzīgas maisveidīgas somas. Jums ir nepieciešams izvēlēties modeli, kas beidzas augšējā ķermeņa daļā vai zem rokas, bet ne pie vidukļa līnijas. Dodiet priekšroku klasiskam, ne sportiskam stilam.

Atcerieties vissvarīgākais noteikums: somai nevajadzētu atrasties blakus jūsu problēmu zonai, jo tas pievērsīs lieku uzmanību. Somas lielums ir proporcionāli atkarīgs no jūsu figūras. Krāsai arī ir liela nozīme. Vienkrāsainas somas vairāk piemērotas miniatūrām meitenēm, bet raibās un krāsainās- gara auguma sievietēm.

Izvēlies pareizo somu un tā kļūs par tavu mīļāko aksesuāru! Nēsā to ar prieku!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru