Kā pēdām likt izskatīties svaigām un jaunām

Pēc raupjās ādas noņemšanas, kājas kļūst mīkstākas. Ir nepieciešams veikt vēl vienu svarīgu soli.

Ļauj pēdām nožūt, un tad uzklāj mitrinošu krēmu.

Tā vietā, lai iemasētu losjonus un krēmus jūsu kāju ādā, jūs varat izmantot maisiņus. Piepildiet atbilstoša lieluma maisiņus ar kokosriekstu eļļu vai citu mitrinātāju. Turiet to 10-15 minūtes.

Kad jūs nožāvēsiet kājas, tās iegūs jaunāku un koptāku izskatu. Mēs atgādinām, ka visas šīs procedūras nedos rezultātus bez pareizajiem apaviem. Centieties līdz minimumam samazināt ciešu apavu ar augstiem papēžiem valkāšanu.

Tautas medicīna piedāvā savus līdzekļus problemātisku papēžu ārstēšanai un aprūpei. Kā pierādīts līdzeklis pret raupjumu, sabiezējumu un saplaisājušu pēdu kopšanai, ieteicams lietot aspirīna un degvīna maisījumu. Ņemiet 10 tabletes aspirīna, saberziet tās pulverī, sajauciet ar 250 ml degvīna. Nolieciet iegūto tinktūru tumšā, vēsā vietā uz 5 dienām. Pēc tam jūs varat piesūcināt ar tinktūru pārsēju un piesiet to problemātiskajās vietās uz nakti. No rīta noņemiet kompreses, noskalojiet kājas ar ūdeni un uzklājiet krēmu.

Regulāras rūpes par pēdām ļaus izvairīties no saplaisājušiem papēžiem, ādas sausum aun raupjuma. Tavas pēdiņas būs maigas kā zīds un izskatīsies kā jaunai meitenei!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru