Kā saglabāt romantikas dzirksti pāru attiecībās. 10 vērtīgi ieteikumi pirmsjāņu noskaņā

Foto – Pixabay

Romantikas saglabāšana pāru attiecībās dažkārt ir īsts izaicinājums. Lūk, vietnes “psychologytoday.com” sniegtie desmit ieteikumi, kas piešķils dzirksti jūsu romantikas ugunskuram.

1. Rīkojies romantiski, un tu sajutīsies romantiski
Iededz sveces un ieslēdz maigu mūziku, saki maigus vārdus, uzvelc kārdinošu apakšveļu un iesmaržojies ar jutekliskām smaržām. Tas radīs fantastisku noskaņojumu jums abiem, un neizbēgami iestāsies romantiska atmosfēra.

2. Padari savu guļamistabu par romantisku patvērumu
Sarūpē zīda gultas veļu, maigu apgaismojumu un – ja jūsu guļamistabai nav atslēgas, noteikti tādu pieliec. Ir svarīgi, ka ir vieta, kur doties, kad jūtas sit augstu vilni, lai romantika jūsu attiecībās nenoplaktu.

3. Runā par tuvību
Piezvani savam partnerim dienas vidū un saki viņam, ka nevari sagaidīt vakaru, lai mīlētos. Izsaki mazus erotiskus mājienus un nebaidies partnerim pavaicāt, kas patīk viņam, un pastāstīt, kas patīk tev. Sarunas par mīlēšanos, iespējams, ir vismazāk novērtētais afrodīzijs.

4. Ļaujies fantāzijai
Dalies ar partneri savās slēptajās romantiskajās fantāzijās un lūdz, lai par savām pastāsta viņš. Tad izplānojiet to īstenošanu. Tikai gaidīšana vien vairos jūsu romantisko noskaņojumu – ja jūs sniegsiet viens otram to, ko vēlaties, tas būs neaizmirstami.

5. Dodieties randiņā ar partneri vismaz reizi nedēļā
Tas, iespējams, ir vecmodīgi, taču ir svarīgākais un nenovērtākais romantikas nosacījums. Randiņš ar partneri ir kaut kas, ko jūs abi gaidāt nedēļas garumā. Tas ir jūsu īpašais laiks kopā, prom no darba, bērniem un visām dzīves raizēm. Noskaidrots, ka tas ne tikai vairo romantiku dzīvē, bet arī palīdz jums abiem dzīvot ilgāk.

6. Esi radošs
Atsauc atmiņā savu pirmo tikšanos, “nolaupi” savu partneri, lai pavadītu nedēļu tikai divatā, mielojieties ar šokolādi, zemenēm un šampanieti gultā, dziedi savam partnerim serenādes vai nodungo populāras melodijas. Ir tik daudz veidu, lai radītu romantisku noskaņojumu, vienkārši liec lietā savu iztēli vai nopērc grāmatu, kas sniedz atbilstošus padomus. Šajā jomā kļūdīties ir teju neiespējami.

7.Bieži skūpstieties
Pāri, kas skūpstās katru dienu, biežāk nodarbojas ar seksu, nekā tie, kas to nedara. Viena no seksīgākajām lietām, ko vari darīt ar savu partneri, ir vienkārši pavadīt nakti ilgi skūpstoties un apkampjoties.

Dziļa, romantiska skūpstīšanās ir kaut kas, ko daudzi pāri aizmirst darīt pēc tam, ka ir pabijuši kopā zināmu laiku.

Skūpstīšanās ir daudz svarīgāka romantikas saglabāšanai nekā tu domā. Ja pavaicāsi, kas sievietēm visvairāk patīk viņu romantikas dzīvē, vairākums no viņām atbildēs, ka tā ir skūpstīšanās, bet vīriešiem, kas labi skūpstās, nekad nebūs jālūdz sekss.

8. Ļaujies partnera kontrolei
Ik pa laikam dod savam partnerim/partnerei pilnīgu kontroli romantikas jomā. Viņš/viņa tevi negaidīti pārsteigs, ja ļausi viņam/viņai darīt to, ko viņš/viņa vēlas. Vienkārši saki cilvēkam, ko mīli, “Dārgais/dārgā, es esmu pilnībā tavs/tava, dari ar mani visu, ko vēlies”.

9. Sakiet viens otram komplimentus
Ikviens grib zināt, ka ir vēlams, un mēs visi vēlamies, lai mūsu partneriem mēs šķistu seksuāli pievilcīgi arī pēc vairākiem kopā pavadītiem gadiem. Vienkārši pateikt kādam, cik lieliski viņš vai viņa izskatās, kad jūs esat gultā, nav pietiekami. Komplimenti ir jāsaka visas dienas garumā. Tādējādi tavs partneris/partnere jau jutīsies vēlams/vēlama un tu plūksi komplimentu augļus.

10. Domā par seksu
Mēs visi domājam par seksu, bet dažreiz aizmirstam iekļaut savās iztēles bildēs savus partnerus. Nākamreiz, kad tavas domas klejos seksa virzienā, fokusējies uz cilvēku, kuru mīli. Šīs domas radīs dziļāku saikni, un jūs abi sajutīsieties ne tikai romantiski, bet arī emocionāli tuvāki.

Pievienot komentāru