Kā saprast, kas tu esi un ko vēlies no dzīves? To ir grūti, bet ne neiespējami izdarīt!

Ikviens vēlas būt laimīgs un veiksmīgs! Protams, mēs zinām, ka mums ir nepieciešams definēt dzīves jēgu un izvirzīt mazos mērķus, kas noved pie lielā mērķa. Bet bieži vien viss neiet pēc plāna, lai gan šķiet, ka tas ir perfekts.

Bēda neslēpjas nepareizā problēmas formulējumā, bet gan faktā, ka viss, par ko jūs domājat, tas nav tas, ko jūs tiešām vēlaties. Problēma ar lielāko daļu cilvēku, ir tā, ka viņi nav spējīgi klausīties zemapziņā, kas var ieteikt pareizo risinājumu. Šodien atklāsim, kāda ir atšķirība starp prāta apziņu un zemapziņu, un to, kā likt tām strādāt kopā.

Cilvēka zemapziņa

Iedomājieties aisbergu: jūs redzat tikai augšu, un tā ir tikai neliela daļa no visa. Mūsu domāšana ir ļoti līdzīga ledus gabalam, ja augšējā daļa tiek saukta par prātu, tad apakšējā- zemapziņa. Tas ir, izmantojot apziņu, pieņemat visus lēmumus, sapņojat, izvēlaties savu dzīves veidu. Bet ir nepieciešams ņemt vērā, ka to ietekmē daudzi ārējie faktori, tāpēc ne visas jūsu vēlmes ir tās, ko vēlas jūsu iekšējais “es”.

Ne reizi vien notiek tā, ka jūs aizraujaties ar kādu ideju. Motivācija ir, vēlme sasniegt mērķi arī ir, viss notiek. Bet diemžēl, visi plāni sabrūk bez redzama iemesla. Šis ir zemapziņas triks. Jūs varat aizmirst, kur nolikāt svarīgo vizītkarti, un tādēļ nevarējāt sazināties ar svarīgu personu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru