Kā tavs mājoklis var nogalināt mīlas dzīvi. Nedari šīs 5 lietas!

Foto – Pixabay

Izmēģini šos ātros uzlabojumus, lai atgrieztu uguntiņu savā guļamistabā.

Nekārtība
To var salīdzināt ar sliktu elpu, ķermeņa aromātu un sliktu skūpstīšanās prasmi. Ja telpa ir nekārtīga, tas var likt potenciālajam partnerim domāt, kas vēl ir nekārtīgs iemītnieka dzīvē. Ja jūs jau esiet pāris un guļamistaba ir pārpildīta ar neapmaksātiem rēķiniem, netīrām drēbēm un puspabeigtiem projektiem, tavs prāts kliedz: “Izmazgā veļu, samaksā rēķinus, pabeidz projektus”.

Ģimenes bildes tavā guļamistabā
Tu mīli savus vecākus, brāļus un māsas, un bērnus, bet doma, ka viņi vēro tevi procesā, var sakaut tavu dzimumtieksmi. Saglabā guļamistabā bildes tikai ar sevi un savu partneri. Atceries, ka pirmās lietas, ko tu ieraugi, ieejot telpā, nosaka noskaņojumu. Stimulē sajūtas ar dabasskatu gleznām, ziediem vai mākslas darbiem ar gludām līknēm un siltām krāsām.

Pārāk daudz elektroierīces
Atbrīvo savu mīlestības ligzdu no visām elektroierīcēm. Guļamistaba nav mājas ofiss. Tas nozīmē nē televizoriem, nē iPadiem, iPodiem, iPhoniem, iJebkam.

Dāvanas no bijušajiem
Saglabājot objektus no bijušajiem, tie saglabā atmiņas svaigas par konkrēto personu. Tava bijušā atgādinājums ir kā apsiet savu pirkstu, lai tu kaut ko neaizmirstu. Ārā ar veco; iekšā ar jauno. Viņš ir bijušais ar iemeslu.

Nesakopta vannasistaba
Daudz kas var noiet greizi tualetē. Mati novadcaurulē vai ziepju putas var padarīt dušas seksu nepievilcīgu. Kā arī, ievēro vannasistabas aromātu. Saglabā savu vannasistabu tīru un ar svaigu aromātu, lai tu vari izbaudīt gan tīrus, gan netīrus priekus.

Pievienot komentāru