Kā vīrieši nogalina savas sievas?

1. Uzmanības trūkums

Uzmanība sievietēm ir kā gaiss, kā pārtika. Pat ja jums bijusi slikta diena, nekas neliedz apskaut savu sievu un tikai pastāvēt. Pat ja jums nav spēks pateikt to, cik jums viņa ir laba un cik daudz jūs viņu mīlat. Tā nenotiek? Viņa nolemj, ka viņa nav jums nepieciešama. Viņai ir vienalga, ka tu tā domā. Nav nekādas rīcības, kas parāda jūsu attieksmi, tad ziniet, nazis ir mests…

2.Uzslavu trūkums

Sievietes slavē savus vīrus, zinot, cik tas viņiem ir svarīgi. Bet arī viņām ir nepieciešama atzinība. Par garšīgām kotletēm, par to, ka viņa paspējusi aizvest bērnu uz mūzikas skolas pirms sastrēgumstundas, jo viņa ir gudra, attapīga, mīloša, laba gultā vai vienkārši brīnišķīga sieva.

3. Romantikas trūkums

Atcerieties, kā tas bija sākumā? Ziedi, dziesmas ģitāras pavadījumā zem viņas logiem, mazi pārsteigumi. Par šo tēmu nāk prātā anekdote:

Nolēma večuks un večiņa atcerēties savu pirmo randiņu, kā jaunībā, satikties. Večuks saposies, puķes sarāvis, stāv norunātajā vietā. Stundu stāv aukstumā, divas stāv, trīs stāv- večiņa nenāk. Visbeidzot, nosalis līdz kaulam, viņš pārnāk mājās, bet viņa sieva, sarkana no siltuma, sēž uz plīts. Večuks kliedz: “Kāpēc tu neatnāci?” Bet večiņa smaidot saka: “Mamma mani nelaida!”

Šādas lietas uzlādē sievieti, tās piepilda viņu ar enerģiju un liek sajust, ka jūsu attiecības ir dzīvas. No romantiskas sievietes uzzied. Neļaujiet rutīnai jūs pārņemt ne pēc 5, ne 15 vai 30 gadiem.

4. Pārāk daudz kritikas

Kritika ir gan konstruktīva, gan destruktīva. Pat liels daudzums taisnīgas kritikas ietekmē sievieti destruktīvi. Visticamāk, attiecību sākumposmā jūs viņai tik daudz nepiesējāties. Ziniet, ko jūsu kritika izdarīs? Nē, labāk nepaliks. Tā iznīcinās jūsu sievas veselīgo pašapziņu, bet jūs pārvērtīsieties tirānā. Un tas jau ir nazis mugurā!

5. Salīdzināšana

Godīgi, jums patīk, ja jūsu sieva sāk salīdzināt tevi ar citiem vīriešiem? Pateiks, ka viņas priekšniekam figūra ir labāka, bet kaimiņš ir meistars visos darbos, ne tā, kā jūs. Es nedomāju, ka jūs būsiet sajūsmā. Salīdzinot savu sievu ar citām sievietēm, jūs sakāt: “Tu uz viņu fona esi, nu tā. Man viņas patīk labāk, nekā tu.” Tas ir kā šāviens galvā jūsu mīlestībai, ģimenei un attiecībām. Varbūt jūs šo frāzi neizsakāt tīšām, bet tas var ievainot uz visu mūžu.

Un galvenais! Mīlestība- tās ir bailes no aizskaršanas, sliktu vārdu pateikšanas, mīļotā cilvēka pazemošanas. Un, ja radīt ģimeni ne mīlestības labad, tad kā dēļ?

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru