Kā zaudēt piecus kilogramus ar pareizā apģērba palīdzību

Leopards – visdrošākais un mežonīgākais prints, ar kuru jums ir jābūt ļoti piesardzīgam.  Ieteicams izvairīties no pārmērīga šī printa izmantojuma, jo tas izskatās vulgāri un nevietā. Leopards var uzsvērt trūkumus, tādēļ jāuzsver tā ķermeņa daļa, par kuru noteikti nav kauns.

Viltības, kas jāievēro valkājot tādus trakus printus, kā, piemēram, kaķīši vai sirsniņas, ir ļoti līdzīgas noteikumiem par apģērbu izvēli ar punktojumu. Galvenais ir tas, ka tēlam jāatbilst vecumam. Piemēram, sieviete, kas vecāka par 40 gadiem, izskatīsies ļoti smieklīgi kleitiņā ar kaķēniem. Šajā situācijā labāk ir dot priekšroku klasiskajiem punktiņiem!

Ar noslēpumainu abstraktu apdruku jums jābūt ļoti uzmanīgam, jo ātri vien jūs varat vērsties no sievietes īstā avangarda tēlā. Izvēloties apģērbu ar dīvainu druku, pārliecinieties, ka atceraties iepriekš sniegtos padomus.
Pirmkārt, problemātiskajās vietās neizvēlaties masīvu druku. Un, otrkārt, neaizmirstiet sekot vertikālēm un kontūrām, jo dažas figūru slaidina, bet citas pievieno apjomu – papildu centimetrus. Starp citu, apģērbs ar abstraktu druku ir drosmīgu dāmu izvēle!

Ir skaidrs, ka ne katra apdruka var padarīt jūs slaidāku. Bet ir vērts izvēlēties sev piemērotu modeli un stilu, un jūsu tēls vienmēr būs vilinošs un stilīgs!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru