Kabaču pica ar zaļumiem. Ne tikai veselīga, bet arī garda!

Ēdiens, ar kuru pārsteigt mājiniekus un visus. Un nekādu ņemšanos ar picas mīklu!

Sastāvdaļas
2 vidēja izmēra kabači
1 ola
1 pušķītis diļļu
1 pušķītis pētersīļu
1 pušķītis lociņu
5 ēdamkarotes miltu
½ tējkarote sāls
Malti melnie pipari pēc garšas
50 g sviesta
2 ēdamkarotes rīvmaizes
1 vistas krūtiņa
1 tomāts
100 g cieta siera

Pagatavošana
Kabačus nomazgā, nomizo, sarīvē uz rupjas rīves.

Nospiež mīkstumu, lai atbrīvotos no liekā mitruma.

Sajauc ar olu, sīki sagrieztiem zaļumiem un izsijātiem miltiem. Pievieno sāli un piparus.

Cepšanas formu ieziež ar sviestu un pārkaisa ar rīvmaizi.

Liek tajā kabaču mīklu aptuveni 1 cm biezumā.

Virsū kārto vārītu, sagrieztu vistas fileju vai desu, tomāta šķēlītes.

Pārkaisa ar rīvētu sieru.

Cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 25-30 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: “Lifehacker”

Pievienot komentāru