Kādas krāsas modē šoruden? Stila idejas ar toni “Sarkanais bumbieris”


Vai tu jau zini, kuras krāsas būs pašas modernākās 2018.-2019. gada rudens ziemas sezonā? Kura no šī saraksta kļūs par gada krāsu? Uz šo un citiem jautājumiem mēs atbildēsim šajā rakstā.

Pavisam nesen Pantone institūta eksperti, kuri tiek uzskatīti par galvenajiem speciālistiem krāsu palešu izgatavošanā un jaunu toņu radīšanā, paziņoja kārtējo nākamās sezonas dominējošo toņu sarakstu.

Turklāt Pantone institūta speciālisti sarakstā iekļāva bāzes toņu paleti, kuru var izmantot lietišķā vai ikdienas garderobē.

Visi toņi ir balstīti uz dabīgām rudens krāsām, kas palīdzēs padarīt tēlus vēl harmoniskākus un piemērotus šai sezonai. Londonas un Ņujorkas modes nedēļās prezentētā toņu gammas bagātība nešķiet smagnēja un blīva, pateicoties tam, ka ietverti ir arī gaiši un dzīvespriecīgi toņi, kas atsvaidzina paleti.

Jauns apģērbs, kurš radīts pasaulē zināmu dizaineru modes namos, vislabāk izceļ neatkārtojamās krāsu tendences. Bet neaizmirsti, ka nebūt nav jātērē milzīgas summas, lai izskatītos aktuāli. Galvenais zināt, kas patiešām gaidāmajā rudens – ziemas sezonā būs aktuāli.

Top 10 pašas modernākās krāsas 2018.-2019. gada rudens – ziemas sezonā ir šādas:

Sarkanais bumbieris (Red Pear)

Magoņu sarkanais (Valiant Poppy)

Miglaini zilais (Nebulas Blue)

Ceilonas dzeltenais (Ceylon Yellow)

Martini olīves (Martini Olive)

Rūsgans apelsīns (Russet Orange)

Ultraviolets

Krokusa ziedlapiņu tornis (Crocus Petal)

Rampu gaismas (Limelight)

Vezāļu zaļais (Quetzal Green)

Līdzās minētajiem 10 toņiem vēl var pieskaitīt dažus atsevišķus toņus, kuri, pēc dizaineru domām, iekaros savas pozīcijas gaidāmās sezonas krāsu topos.

Sarkanais bumbieris (Red Pear)
Skaistais un pārsteidzoši bagātīgs tonis, kurš ieguvis sarkanā bumbiera nosaukumu, atrodas Pantone aktuālo krāsu saraksta augšgalā 2018.-2019. gada rudens un ziemas sezonai.

Sulīgā un piesātinātā tumši bordo nokrāsa izskatās neticami dziļa un grezna, un to burtiski gribās nekavējoties izmantot savā apģērbā.

Tāpat šis tonis būs ideāli piemērots manikīram vai kā pamats dažādiem krāsu risinājumiem.

 

Pievienot komentāru