Kantridziedātāja Linita Mediņa nupat mīlēto vīrieti sūdz policijai (VIDEO)

Kadrs no video

Kantridziedātāja Linita Mediņa, kura vēl septembrī atklāja, ka visu dzīvi vēlas pavadīt kopā ar Guntaru Avdejevu no Ogres, nupat pret vīrieti vērsusies policijā.

Pirmā informācija par plaisu abu attiecībās izskanēja STV Pirmā! raidījumā “Sapņu ķērājas”, kurā Mediņa izteica šaubas, vai abu attiecībām lemts “ilgi un laimīgi”.

Šonedēļ Mediņa izdevumam “Privātā Dzīve” apstiprinājusi, ka jau trīs nedēļas abi ir šķirti un ka šķiršanās iniciatore bijusi viņa.

Tomēr Linitu biedē bijušā drauga izturēšanās: “Viņš man rakstīja pa 50 ziņām dienā, līdz viņu nobloķēju. Pēc tam sāka rakstīt maniem radiniekiem, draugiem un nedraugiem. Viņš siro ap manu māju, fotografē, filmē logus – viņš mani vienkārši vajā. Tas nav normāli, tāpēc vērsos policijā un uzrakstīju iesniegumu par vajāšanu.”

“Privātā Dzīve” sazinājās ar Mediņas bijušo draugu, kurš apstiprina, ka bijis pie Linitas Jelgavā, taču darījis to ar mērķi atdot viņas mantas un paņemt savējās.

“Jau no pirmās mūsu attiecību dienas Linita man un visai Latvijai ir melojusi. Pirmkārt jau par to, ka viņa ir šķīrusies. Patiesībā viņa joprojām ir oficiāli precējusies.

Otrkārt, tajā brīdī, kad notika raidījuma ieraksts, mūsu attiecībām jau bija pēdējie metri, tāpēc nesaprotu, kāpēc viņa visiem klāstīja, ka ir gatava pie mūsu attiecībām strādāt,” sarūgtinājumu pauž Linitas bijušais draugs, kurš gan uzsver, ka ļaunu prātu netur, vien vēlas netikt publiski ķengāts.

COMMENTS

Pievienot komentāru