Kāpēc glāzes jāsasien ar sarkanu diedziņu? Māra Ošuroka atklāj fenšui gudrības par kāzām


Ejiet savā mājā pa vienām parādes durvīm. Raugieties, lai vienā koridorā nebūtu daudz durvju, kā arī lai tās savstarpēji nesaskartos atvērtā veidā, jo tas izraisa ķildas.

Neguliet istabā, kur griestos ir sijas. Neturiet guļamistabā grieztus ziedus. Laulību zonu var aktivizēt ar sarkanu vai spožu gaismu. Var karināt 2 sarkanas laternas, turēt iedegtas vismaz 3 stundas katru dienu 49 dienas pēc kārtas. Tās pastiprina arī auglību.

Vienreiz nedēļā vai pilnmēnesī turiet ārā pie mājas trauku ar ūdenī peldošām sarkanām un dzeltenām svecēm. Trauku vēlams piepildīt ar 7 pusdārgakmeņiem, zeltu, koka gabaliņiem un dzīviem ziediem.

VAIRĀK LASI MĀRAS OŠUROKAS GRĀMATĀ “IEPAZĪSTI ASTROLOĢIJU”

Durvju virzieni var palīdzēt rast mīļoto, bet tie jāskatās individuāli. Uz Z un A vērstas ārdurvis nav labvēlīgas romantikai.

Precības vēlamas laimīgā dienā. Katrā ziņā jaunā Mēnesī, 1. Mēness dienā. Var arī Pilnmēnesī. Kāzās var dzert šampanieti no 2 ar sarkanu diedziņu kopā sasietām glāzītēm. To var darīt arī 15. Mēness dienā, Pilnmēnesī un citos svētkos.

Līgavas kleita vēlama sarkana. Mīļotajai vēlams pasniegt astoņas dāvanas: šokolādi, zelta matu rotu, sandalkoka vēdekli, spoguli zelta ietvarā, sarkana brokāta vai zīda audumu, naudu līgavas vecākiem un brāļiem, gleznu ar peonijām, gleznu, kurā attēlots bērns un zivis. Pārim svarīgi kompensēt kādas stihijas trūkumu horoskopā.

Ūdens trūkuma kompensācijai derēs zili tērpi, safīrs, zilas lampas, akvamarīns, zelta zivtiņas. Zeme — kristāli un pusdārgakmeņi. Koks — puķu gleznas, zīda ziedi.

Metāls — zelts, apaļi priekšmeti. Vīrietim jāpasniedz sievietei kāzu dāvana, kas simbolizē uguni, jo tas attiecības padarīs harmoniskākas. Sarkana vakarkleita, sarkans kurpju pāris, sarkanu laternu pāris, rubīna auskari, sarkans gultas pārklājs.

Nevajadzētu pasniegt sarkanas rozes, it sevišķi ar ērkšķiem. Vispār sarkanus ziedus. Labāk violetus, dzeltenus ar lielām lapām. Ideālas ir dzeltenās krizantēmas. Arī orhidejas, plūmju zari, peonijas, magnolijas, bambusi. Der arī mākslīgi, bet ne sausi ziedi.

Ja grib, lai piepildās vēlēšanās, var laist gaisā sarkanus, dzeltenus, baltus, violetus balonus ar mīlas vēlējumiem.

Var Pilnmēness dienās pūst pa vējam ziepju burbuļus ar mīlas vēlējumiem. Vēlmes var uzrakstīt arī uz krāsainiem karodziņiem un izkārt pa guļamistabas logu. Vēlams augstu, lai Vēja pūķis tos plivinātu.

Jātur 7 diennaktis, tad var sadedzināt. 49 dienu rituāls: 49 dienas raksta vēlamo tekstu 49 reizes. “Iņ” krāsas ir: zila, melna, brūna. “Jan” krāsas ir: sarkana, sarkanbrūna, dzeltena, balta. Uz laulībām nevajadzētu doties “iņ” krāsas mašīnā vai apģērbā. Uz mašīnas var novietot kādu no laimes simboliem, piemēram, bezgalīgo mezglu.

Vēlams, lai ar auto ceļā nekas neatgadītos. Jaunlaulātos vajadzētu sagaidīt ar lielu troksni vai kāzu maršu, jo tas dod “jan” enerģiju. Nedrīkst vilkt melnu apģērbu, arī viesiem labāk ģērbties spilgti vai sarkanos tērpos.

Līgavas tērpu drīkst izšūt ar laimes simboliem. Tērpu vai kāzu gultu nedrīkst darināt, pirms nav noteikts kāzu datums.

Pievienot komentāru