Kāpēc zvaigznes ap roku nēsā sarkanu diedziņu? FOTO

1

Iespējams, ne vienu reizi vien esat pamanījuši plānu sarkanu pavedienu uz kādas sievietes rokas, piemēram, jūsu kaimiņam autobusā, vai pat darba kolēģiem. Dažreiz tas slēpjas starp rotām, bet dažreiz uz rokas nav nekā cita, izņemot šo noslēpumaino pavedienu. Vai prātojat, kas tas īsti ir?

Atbilde slēpjas daudz dziļāk, nekā tas var likties, un vērsties pēc tās nāksies Kabalā- senās zināšanās. Saskaņā ar to, sarkans pavediens ir amulets, kas var aizsargāt pret ļauno aci un lāstu, un pat glābt cilvēkus no ļaunām domām. Galvenais ir pareizi sasiet šo pavedienu.

1

Piemēram, pop ikona Madonna, kad pievērsās Kabalai, kļuva par vienu no pirmajām zvaigznēm šovbiznesā, kas apsēja diega amuletu. Kopš tā laika to var redzēt uz dažādu slavenību rokām: šī mode sasniegusi pat mūsu platuma grādus. Taču cilvēki ne vienmēr saprot, ko tas īsti nozīmē, tikai domā, ka tas ir moderni. Tātad, kas faktiski ir sarkanā pavediena valkāšana uz rokas?

2

Kabalā teikts: vilnas dzijas sarkano pavedienu sien kreisajā plaukstā, jo kreisajā pusē ķermenis saņem jebkādu negatīvu ziņu. Tomēr šis amulets jāuzsien īpašā ceremonijā pie visas cilvēces mātes Rahelas kapa, lai iegūtu reālu varu. Neskatoties uz to, cilvēki izmanto diegu, paļaujoties uz placebo efektu.

3

Tiek uzskatīts, ka sarkanajam pavedienam jābūt no vilnas un bez stiprinājumiem, tas jāiegādājas par naudu, un to jāapsien ar septiņiem mezgliem tuvam ģimenes loceklim, kurš patiesi vēl jums labu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu kā pareizi siet pavedienu!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Spodra Jansone</cite>

    Kāpēc tad pēdējā bildē visiem sarkanais pavediens apsiets ap labo roku? Tāda neuzmanība! Būtu nobildējuši ap kāju, tad būtu interesantāk….Sagrābsta kaut kādu informāciju, pārpublicē. Dažreiz pat iztulko aplami un neviens administrators neko nekontrolē. Idiotisms!

Pievienot komentāru