“Karaliene Ilze”: valsts apmaksā Viņķelei varen smalkus apartamentus – divas naktis par 1200 eiro!


Latvijā rezonansi atkal izpelnījušies Veselības ministrijas tēriņi – ministre Ilze Viņķele Ņujorkas brauciena laikā mitinājusies ne šādā tādā parasto cilvēku viesnīcā, bet “Karalienes apartamentos” jeb “Queen Salon” kādā četrzvaigžņu viesnīcā Manhetenā.


Ministre paguvusi ne vien pārstāvēt valsti Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) asamblejā no 22. līdz 24. septembrim, kas bijis ceļojuma oficiālais iemesls, bet arī pavadīt tieši blakus datumos iekritušo atvaļinājumu no 25. līdz 29. septembrim.

Pēc Veselības ministrijas valsts sekretāres Dainas Mūrmanes-Umbraško sniegtajām ziņām, pats divu dienu komandējums izmaksājis ap 2055,99 eiro – ministrei apmaksātas divas naktis Manhetenas (Ņujorka) četrzvaigžņu viesnīcā “Hotel 48LEX New York” 1240,99 eiro apmērā un aviobiļete turp un atpakaļ 815,00 eiro apmērā.

Veselības ministrija šodien informēja, ka Viņķele komandējuma dienās pajumti rada viesnīcas tā dēvētajos “Karalienes apartamentos” (Queen Salon). Esot arī izskaidrojums paprāvajai divu dienu naktsmītnes cenai.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Māris</cite>

    pēc viņas runām un darbības var secināt,ka kūts būtu viņai vairāk piemērota vieta,tāpēc lai tā teikt tantiņa papriecājas,jo kā sieviete viņa nevienam nav vajadzīga,un viss pārējais zem katras kritikas…

Pievienot komentāru