Kas notiks, ja veļasmašīnā ieliesi etiķi? FOTO

Mazgāšanai mājas apstākļos

1 glāze etiķa, kas pievienota veļas mašīnai, palīdzēs saglabāt drēbes spilgtas. Pārbaudīts uz jaunu apģērbu, kas bieži vien zaudē krāsu pēc pirmās mazgāšanas!

Turklāt, ja pievienosiet etiķi mazgāšanas laikā, uz drēbēm nebūs baltas svītras no pulvera vai cita mazgāšanas līdzekļa.

Purchase this image at http://www.stocksy.com/321975

Etiķis nogalina kaitīgās baktērijas, kas atrodas veļas mašīnā! Tas ir lielisks dezinfekcijas līdzeklis. Pelējums neveidosies, nebūs nekādu netīrumu un ziepju nogulšņu, drēbes pēc mazgāšanas būs smaržīgas.

Pievienojot etiķi skalošanas laikā, jūs iegūsiet dabisku veļas kondicionieri! Pat ļoti cieti dvieļi būs mīksti kā eņģeļu spārni…

Mežģīnes, zīds, šifons un satīns – visi šie smalkie audumi nav piemēroti mazgāšanai mašīnā. Mazgājot ar rokām, arī var pievienot etiķi: viss būs mīkstāks un mazāk pakļausies deformācijai.

3

Etiķis lieliski balina lietas. Pelēcīgs, sadzeltējis audums paliks balts, ja mazgājot pievienosiet etiķi! Pievienojiet ūdenim 1-2 glāzes etiķa, un viss būs dzirkstoši balts.

Sviedru, smaržu, sarežģītus naftas traipus, augļu sulas un tonālā krēma paliekas var iztīrīt ar etiķa palīdzību. Droši var teikt, ka etiķis ir lieliska lētākā alternatīva ķīmiskai tīrītavai!

4

Iesakām pamēģināt šo brīnumlīdzekli. Rezultāts iepriecinās!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: takprosto.cc

Pievienot komentāru