Kļūšana par mammu bez cenzūras: viņa publicēja bildes par reālo atgūšanos pēc dzemdībām. FOTO

Amanda saka:

“Es dalos ar šo fotogrāfiju, jo tā ir realitāte. Kļūt par mammu ir grūti, apdullinoši, netīri un jautri, viss vienā kausā. Bērna nākšana pasaulē ir lieliska, bet pēcdzemdību realitāte, protams, uz to nenorāda… ļoti nedaudzi to iemūžina fotogrāfijās.”

“Iespējams, daži cilvēki uzskata šo par neērtu, bet kāpēc? Es nopietni nesaprotu to! Tas ir iespējams tāpēc, ka par to nerunā. Mums visiem vajadzētu mēģināt mācīt, izstāstīt un atklāt visus dzemdību aspektus, arī šādus brīžus. Un mācēt to izdarīt ar humora izjūtu. ”

“Nekas tā nesaka “laipni lūgta māmiņu klubā”, kā burvīga fotogrāfija ar jaundzimušo bērnu un viņa māti milzu autiņos.”

Amanda ar savu mazuli

2

Amanda atjaunoja savu ierakstu, kad uzzināja, ka tas ieguvis vīrusa statusu.

3

“Šorīt, es pamanīju, ka visiem paticis mans ieraksts par kļūšanu par māti bez cenzūras. Wow!!! Mūs abus pārņēmis prieka vilnis no visas šīs mīlestības, atbalsta un laipnajiem vārdiem. Nu, vismaz vienu no mums pavisam noteikti. Es domāju, ka otrs vienkārši ir vairāk nobažījies par savu rīta kaku. Mēģiniet uzminēt, par kuru no mums es runāju.”

“Es esmu priecīga, ka jūs visi dalījāties ar šo humoristisko brīdi un spējāt novērtēt neapstrādātu skaistumu pēcdzemdību periodā. Tas tiešām mums daudz nozīmē. Es negaidīju tik siltu atsaucību. Paldies.”

Mammas internetā Amandas bildi autiņbiksītēs uzņēma ar atsaucību, atstājot ļoti daudz pozitīvas atsauksmes, kurās viņas dalījās arī ar saviem pēcdzemdību šausmu stāstiem.

Viena mamma rakstīja: “Es būtu gribējusi par to zināt pirmā bērna dzimšanas brīdī. Iedomājieties par visām tām jaunajām māmiņām, kuras pat nezina, ka pēc bērniņa piedzimšanas viņām vajadzēs valkāt autiņus.”

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: 4tololo.ru

Pievienot komentāru