Kļūsti par 10 kilogramiem slaidāka, beidzot pieļaut šīs ģērbšanās kļūdas


Mūsdienās, kad uz katra žurnāla vāka un katrā interneta portāla rakstā gozējas “fotošopētas” modeles, un ideālās ķermeņa proporcijas ir gandrīz nesasniedzamas un nereālas, vidusmēra sievietes dzīve nebūt nav viegla. Kompleksos iedzīvoties var ātri vien. Taču varbūt tavai formai nav ne vainas, tu vienkārši pieļauj dažas kļūdas savā ģērbšanās stilā? Iemācies, kā no tām izvairīties!

Vīrišķīgs apģērbs, kas patiešām domāts vīriešiem

Sabiedrībā pazīstamas sievietes šo stilu ar uzvalka žaketi, tauriņu, smokinga biksēm ir padarījušas par īstu modes kliedzienu. Bet kad tu izmēģini šo aso tēlu, uzvelkot sava puiša džinsus, tev tas tik labi nepiestāv. Kāpēc? Slavenībām ir nepārspējami šuvēji un dizaineri. Tu nevari vienkārši doties pie puiša skapja un kaut ko izvēlēties. Tev jāiegādājas vīriešu modes iedvesmots apģērbs sievietēm.

Apspīlēti džinsi

Katra meitene ir pelnījusi džinsus, uz kuriem var paļauties, un zināt, ka tie tavām kājām un dibenam liks izskatīties fantastiski. Daudzām apspīlētie džinsi ļoti piestāv, taču, ja tev ir jāpacīnās, lai tajos iekļūtu, visticamāk, tie tev liks izskatīties krietni lielākai nekā esi patiesībā.

Pufīgas jakas

Šis nu tev nebūs nekāds pārsteigums – “pufīgas” jakas tavam siluetam neko labu nedod. Gluži pretēji – tās tevi pašu padara krietni apaļīgāku. Protams, gada aukstajos mēnešos jāatrod kaut kas silts, ar ko sevi sasildīt. Izvēlies jakas vai mēteļus, kas iezīmē tava vidukļa līniju. Tas šķietami liks pazaudēt pāris kilogramus acumirklī.

3/4 garuma bikses

Par katru cenu izvairies no biksēm, kas beidzas starp celi un potīti. Šāda garuma bikses izskatās labi ļoti, ļoti retos gadījumos. Daudz biežāk šāda veida apģērbs paplatina tavas kājas, liekot tām izskatīties milzīgām.

Cenšanās paslēpt savu ķermeni

Sievietes, kas jūtas nedrošas par savu izskatu, bieži cenšas paslēpt savu ķermeni, uzvelkot, cik daudz drēbju vien iespējams. Tas liek izskatīties “tusnīgai”. Parādi savas formas! Pat ja tev nav slaida vidukļa, uzliec jostu un piešķir savai figūrai smilšu pulksteņa formas efektu.

Nepareiza izmēra krūšturis

Tik daudz atkarīgs no tā, vai nēsā sev piemērotu krūšturi. Šo kļūdu pieļauj ļoti daudzas sievietes. Apskati šo rakstu un uzzini, vai neesi viena no viņām.

Pārāk ciešs apģērbs
 
Kimai Kardašjanai ir lielisks augums, taču, kā pati redzi, šī kleita parāda kaut ko pavisam citu. Kad runa ir par apspīlētu apģērbu, jābūt ļoti uzmanīgai, lai tas neradītu pretēju efektu kārotajam – izceltu nepilnības un paslēptu labās lietas. Tas, ka apģērbs pastiepjas, nenozīmē, ka tam vajadzētu to darīt.
 
Maisveidīgs apģērbs

Lai arī oversize lēnām iziet no modes, tas vēl arvien ir visai aktuāls. Nepārproti, mēs nesakām, lai atsakies no tā pavisam, taču mācies miksēt – ja vēlies vilkt liela izmēra džemperi, piemeklē tam šaurākus džinsus vai legingus, ja vēlies vilkt pidžamas stila bikses, saskaņo tos ar pieguļošāka izmēra augšiņu.

Bikses ar uzdrukām vai printiem

Esi ekstra piesardzīga ar apģērbu, uz kura ir lieli printi. Ja nēsā XS/S izmēra apģērbu, visticamāk, nav pamata satraukumam. Lielākajai daļai sieviešu šāda apģērba izvēle pieliks pāris kilogramus gan tavam dibenam, gan ciskām.
 
Pārāk daudz slāņu

Ir robeža starp slāņainu apģērbu, kas glaimo tavai figūrai un tādu, kas liks izskatīties pēc tauku bumbiņas. Gluži kā ar oversize apģērbiem, to jābalansē. Ja vēlies uzvilkt brīvi krītošu kimono tipa jaciņu, apakšā velc labi pieguļošu topu. Savukārt pie brīvākas blūzes izvēlies pieguļošāku bleizeri.

Pievienot komentāru