Ko vīrieši vēlas no sievietes 20, 30, 40 un 50 gados?

20 gadu vecumā: “Lūk, meitene! Ak, man tādu!”

Hormoni sit pa iekaisušajām smadzenēm ar briesmīgu spēku, bet organisms visu laiku prasa pēc seksuālās apetītes dzēšanas. Šodien viņš zvēr mūžīgu mīlestību, bet aizmirst par to nākamajā dienā. Šajā vecumā puisis mēģina iepazīt sievietes, viļas, kāpj uz grābekļiem, un viņa pasaule mainās…

Meitenes viņam ir neizpētītas un tāpēc brīnišķīgas, bet gribas, lai blakus būtu tāda, ar kuru viņš izskatās forši. Tiesa, dzīve bieži apgriež spārnus, kā rezultātā daudzi saprot, ka skaistums- nav svarīgākais. Kaut arī samierināties ar to līdz beigām tā arī nevēlas.

25-30 gadi: “Pastāsti man par sevi”

Jaunība palielina tās trako tempu, un vīrietis sāk domāt, ka sieviete var būt ne tikai skaista, bet arī interesanta. Viņai var būt savs hobijs, patīkams izskats un dzīves pieredze. Jā, un sievietes vairs nevēlaties sazināties pēc principa: “Kā būtu, ja mēs ar tevi kur nozustu, skaistulīt” Viņi jau vēlas redzēt blakus spēcīgas, gudras un lojālas sievietes. Šādu dzīves vērtību lūzums dažam padodas ar sāpēm un bailēm. Pēc šī perioda daži vīrieši kļūst par nelabojamiem vecpuišiem, citi- pieauguši un inteliģenti vīrieši. Gultā viņi jau novērtē savstarpējo baudu. Tāpēc naudas un laika ieguldījums kļūst apzināts. Šajā periodā vīrietis meklē komfortu, stabilitāti, un bieži vien viņi tieši tagad apprecas.

35-45 gadi: “A, ja nu…”

Vīrieši atzīst, ka sākoties šim vecuma posmam, viņiem kļūst garlaicīgi. Sieva man ir nevis vienkārši mīļotā sieviete, bet tuvs cilvēks. Un, vai nu viņi pāriet jaunā attiecību līmenī, darot visu, lai pārdzīvotu šo posmu, kā pirmo reizi; vai arī vīrietis mēģina realizēties ārpus ģimenes. Sievietē viņi tagad meklē lielāku pacietību un mazāku prasību sarakstu.

45-55: “Nu, nekas, nākamreiz būs labāk”

Šis ir pusmūža krīzes posms. Viņi sāk meklēt veidus, kā no jauna apstiprināt visu savu sasniegumu statusu. Tajā skaitā arī kā vīrietim. Viņš to var slēpt, bet turpinās kā ierasts uzskatīs to par svarīgu un sāpīgi reaģēt uz mēģinājumiem viņu nomierināt. Viņam tagad ir vajadzīga tā, kas viņu saprot un pieņem.

Pēc 55 gadiem, “Lai būtu tā, kā tu vēlies”

Dažādi vīrieši šo slieksni sagaida dažādos veidos. Kāds kļūst “jaunāks”, un bieži vien viņam par lielu un nepatīkamu pārsteigumu izrādās tas, ka “viņš nav zēns.” Kāds pieņem to par pašsaprotamu, bet vienalga pārdzīvo. Viņam īpaši vērtīga kļūst uzmanība, rūpes, romantiski žesti un kopīgi atvaļinājumi. Uz jaunību viņš jau skatās citā veidā, saprotot, kur un ko varētu labot. Dažreiz vīrieši atrod sev ļoti jaunas meitenes, viņu pieredzes trūkumā atrodot prieku būt Vīrietim!

Tā vai citādi, ceram, ka šis raksts palīdzēs jums izprast vīriešus un veidot ar viņiem labas attiecības.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru