Latviešu randiņu “slepkavas”. Piecas lietas, ko labāk nedarīt!

Foto – Pixabay

Ja abas puses slikti pazīst viens otru, tad izbojāt randiņu ir ļoti viegli. Dažreiz pat vārds, žests vai nevainīgs joks var kļūt par neveiksmes cēloni, bet pēc portāla Flirts.lv eksperta vārdiem, par otro randiņu var aizmirst arī sīkāku iemeslu dēļ.

“Latvieši bieži atkārto: “Ja es nepatīku tāds, kāds esmu, tad mums nav pa ceļam”. Tā ir fatāla kļūda, it īpaši, ja meklē savu otru pusīti. Nevajag izlikties par kādu citu, taču vienmēr jācenšas sevi parādīt no labākās puses. Ļoti bieži randiņus bojā mūsu paradumi, kas varbūt ir pieņemami draugu lokā, taču nedrīkst aizmirst, ka draugi – tas ir šaurs saziņas loks”- saka Flirts.lv eksperts Andris Ungurs.

Viņš piedāvā piecus negaidītus latviešu paradumus, kuri pirmā randiņa laikā parādīs tevi ne no labākās puses.

Ēdiena fotografēšana
Ēdiens mums tiek dots priekam, pārtiku jāēd un jābauda. Ja ēdienu fotografē un publicē sociālajos tīklos, tas tikai parāda, cik tukša ir tava iekšējā pasaule un nav attīstīta fantāzija jeb iztēle.

“Selfijs”
Vienkārši ieliec savu mobilo telefonu kabatā un aizmirsti par to līdz randiņa beigām. “Selfiji” (it īpaši, ja cilvēks tos taisa ļoti bieži) partnerim parāda, ka tev ir psiholoģiskas problēmas. Psihologu pētījumi liecina, ka “selfiji” ir saistīti ar narcismu, psihopātijas un makjavellisma tieksmi, kā arī sevis uztveršanu kā mantu.

Formāls apģērbs
Pošoties uz pirmo randiņu, svarīgi nepārspīlēt – pietiekami būs ar blūzi, T-kreklu un džinsiem.

Klusums
Izteiciens “Runāšana sudrabs, klusēšana – zelts” randiņa laikā ir nevietā. Klusēt ir sliktāk, nekā runāt par daudz. Ja tu klusē randiņa laikā, otram cilvēkam radīsies sajūta, ka tev ar viņu ir garlaicīgi vai arī tu vienkārši pats esi garlaicīgs cilvēks.

Priekšlaicīgs pieprasījums “draudzēties”
Dažiem cilvēkiem “Facebook”, “Instagram” un citi sociāli tīkli ir ļoti intīma lieta. Nesasteidz notikumus un nesūti uzreiz visiem un visur pieprasījumus “draudzēties”.

Šie “randiņu slepkavas” var sabojāt viedokli par tevi ne sliktāk par pārmērīgu alkohola lietošanu.

Tāpat jāizvairās no T-krekliem ar nepieklājīgiem un bērnišķīgiem uzrakstiem, un, pats par sevi saprotams, randiņa laikā nedrīkst “iegrimt” mobilajā telefonā.

Pievienot komentāru